Din ciclu „Dați un leu pentru groapa de gunoi”, ECOSUD vrea să construiască o nouă celulă pe banii craiovenilor

eco-sud-4

EcoSud s-a autodenunțat marți la așa-zisa întâlnire pe cae o aveau cu autoritățile din Dolj. Zic așa-zisa pentru că autoritățile nu au particpat la întânirea anunțată  de EcoSud prin intermediul publireportajelor. Pentru că Primăria le-a dat cu flit și nici nu ia în considerare creșterea tarifului, cei de la ECOSUD au încercat să-i întoarcă pe craioveni împotriva autorităților invocînd faptul că celula 5 s-a umplut și este nevoie de intervenții tehnice în interiorul depozitului. De aici a apărut temporizarea mașinilor de la Salubritatea și nebunia de săptămâna trecută. ECOSUD ar vrea ca investitia pentru o nouă celulă, adică vreo 500.000 de euro, să fie făcută pe banii craiovenilor. S-au gândit și la o schemă.  Iată ce a spus Dan Stănoaia, director comercial EcoSUD, citat de Cuvântul Libertății: „, pentru cantitatea de 96.000 de tone de deşuri ce ar urma să fie depozitată în următorul an, un tarif de 30 de euro pe tonă, fără TVA, iar după epuizarea acestei cantităţi, urmând ca preţul să revină la 26,38 de euro pe tonă. Gândiţi-vă că ceea ce cerem noi, la nivel de cetăţean, înseamnă contra-valoarea unui ziar, deci nu este o sumă foarte mare”.

eco-sud-1-3

„Între lunile august – iulie 2016, a fost o pierdere de 250.000 de euro pe Dolj”,

Bogdan Irimia, director economic

„Investiţiile trebuie să le facă Eco Sud, dar costurile pentru investiţii trebuie să fie recuperate prin tariful de depozitare”,

avocat ECOSUD

Din ce spun reprezentanții ECOSUD activitatea de la Mofleni nu aduce profit ba mai mult este și în pierdere. Păi dacă e asa nu închideți voi groapa care oricum a fost o mare porcărie de la început? Poate gunoiul din alte părți o fi mai profitabil că asta de la Craiova vă pute rău.

FOTO: Cuvântul Libertății

0 Shares