11 iulie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 0 Second

CSU a pierdul derbiul cu Dinamo pe final și rămâne fără victorie în campionat.  În minutul 85, centrare Fai de pe stânga, Rotariu se înalță și plaseză mingea pe scurt. Lovitură fatală, Dinamo câștigă. Oltenii au avut câteva ocazii prin Kay, Curelea și Mateiu dar Cerniauskas a fost de neînvins.

„Este o înfrângere nemeritată. Dar adversarii sunt de felicitat pentru că au crezut în șansa lor, nu au cedat, deși meciul a fost sub controlul nostru.  Ne-au lipsit 5 centimetri să marcăm. Parcă ne trebuie 44 în loc de 43 la picior, ori jucătorul să aibă 1,80 în loc de 1,75 m. Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu și de jocul echipei. Am primit gol în minutul 86, avem ghinion. Dar la câte mi s-au întâmplat în campionatul acesta…A fost un meci pe care nu aveam voie să-l pierdem. Și dacă se termina egal aș fi fost nemulțumit puteam marca spre final prin Kay sau Izvoranu. Așa cum am spus și la un interviu acordat acum două-trei săptămâni, singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu avem ghinion, pentru că anul trecut niciun punct nu l-am obținut fără muncă. Și când am luat un punct, și când am luat trei au fost pe merit. Vă dați seama că după un punct obținut din două meciuri atmosfera nu e cea mai bună, dar vom strânge rândurile și vom încerca să recuperăm punctele cu Astra și ASA“, a spus Sorin Cârțu.

Dinamo: Cerniauskas – Feussi, Marc, Mevlja, Nedelceanu, Gavrilă (75 Himcinschi), Van Haaren (46 Lazăr), Vojnovic, S. Filip (52 Fai Collins), C. Matei, Rotariu. Rezerve: Popescu, Fai, Lazăr, P. Petre, Himcinschi, Șerban, Moldoveanu. Antrenor: Mircea Rednic

Universitatea: Belgrădean – Dumitraș, Izvoranu, Kay, Vătăjelu, Băluță (76 Bancu), Mateiu, Bawab, Nuno Rocha (88 Mazarache), Ferfelea, Curelea (71 Hergheligiu). Rezerve: Straton, Avrămia, Hergheligiu, Sin, Mazarache, Bancu, Briceag. Antrenori: Sorin Cârțu, Emil Săndoi

STIREA INITIALA

CÂRȚU despre DINAMO-CRAIOVA: Sunt două cluburi care s-au aflat mereu într-un antagonism sportiv

 „În orice moment, indiferent de situația celor două echipe din clasament, Dinamo – Universitatea reprezintă o confruntare a marilor orgolii. Atât pentru noi, cât și pentru ei acest derby stânește interes. Sunt două cluburi care s-au aflat mereu într-un antagonism sportiv. Tot timpul au fost meciuri cu o încărcătură maximală“. Conducătorul băncii tehnice oltene a afirmat că partida cu Botoșani a lăsat urme adânci în efectivul alb-albastru, dar și-a manifestat convingerea că jucătorii care vor intra pe teren vor reuși să suplinească absențele: „Contra lui Dinamo nu vom putea folosi patru jucători. Cu Botoșani am câștigat un punct, deși poate meritam victoria, dar vedeți cu câte sacrificii s-a câștigat și acel punct. Ardoarea cu care s-a jucat a făcut să pierdem jucători importanți. Iar în momentul acesta nu suntem la un nivel la care să poți spune că nu vor fi probleme dacă nu avem patru titulari din primul meci și în runda a doua. Dar am încredere că jucătorii care vor intra pe teren se vor dărui total. Chiar dacă ne confruntăm cu probleme de efectiv, nu vom schimba sistemul de joc. Pentru că lotul a fost structurat pe sistemul actual pe care-l folosim“.

Întrebat de achiziții, Sorin Cârțu a declarat: „Chiar dacă se va reuși legitimarea mijlocașului de care am vorbit la conferința de presă predecentă până la meciul cu Dinamo nu-l vom folosi, pentru că are nevoie de pregătire, de integrare în sistemul de joc. De Țucudean acum aud prima data, nu se pune problema să-l aducem, în atac avem jucători valoroși, nu aici avem nevoie de întăriri“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares