21 mai 2024
0 0
Read Time:56 Second

Noul PNL a început timid să caute un contracandidat pentru actualul primar. Deși edilul-șef nu a confirmat că va candida pentru un nou mandat, liberalii iau în calcul varianta că Lia Olguța Vasilescu se va înscrie în bătălia electorală din 2016.

md

La o primă strigare și-au manifestat intenția de a candida doi parlamentari de Craiova: senatorul Mărincă Dincă și deputatul Ionuț Stroe.  Cei doi sunt susținuți de organizațiile municipale ale fostului PDL, respectiv fostului PNL.

ionut-stroe

Mărinică Dincă a candidat și în 2012, obținînd puțin peste șapte procente iar Ionuț Stroe a participat la competiția internă din cadrul USL penrtru desemnarea candidatului comun la alegerile din urmă cu trei ani.

pavel-badea

Surse liberale ne-au declarat că și Pavel Badea ar fi interesat de o candidatură la Primăria Craiovei dar în anumite condiții.

Dan_Cherciu-PDL_Dolj-642x361

Un alt nume care se rostește pe la PNL este consilierul municipal Dan Cherciu. Acesta este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai administrației Vasilescu, însă are un mare dezavantaj: nu este susținut de organizația municipală. În schimb, sursele noastre susțin că Dan Cherciu este puternic susținut de președintele PNL DOLJ, europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares