DOLJ: Daciada Directorimii. Un candidat s-a înscris la șapte funcții

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a făcut publică lista candidaților pentru ocuparea funcțiilor de director, respectiv director adjunct în unitățile de învățământ preșcolar. Parcurgând lista observi că unii dintre candidați au decis să concureze pentru mai multe școli sau licee, legea permițând acest lucru.

isj

Un recordman în acest sens este Felix  Godeanu care s-a înscris la nu mai puțin de șapte funcții. Godeanu s-a înscris  CENTRUL JUDETEAN DE EXCELENTA DOLJ, COLEGIUL NATIONAL „FRATII BUZESTI, COLEGIUL NATIONAL ECONOMIC „GHEORGHE CHITU”- director și director adjunct, LICEUL”VOLTAIRE”,  SCOALA GIMNAZIALA „MIRCEA ELIADE”,  SCOALA GIMNAZIALA „TRAIAN” CRAIOVA SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX „SFANTUL GRIGORIE TEOLOGUL. Din păcate pentru domnul Godeanu, Comisia de evaluare a respins candidatura pentru Seminarul Teologic pe motiv că nu are aviz de culte.

Un alt candidat prolific este Claudiu Marcel Gavrilă. Acesta candidează la șase funcții: LICEUL TEHNOLOGIC „HORIA VINTILA SEGARCEA- director, director adjuct,  SCOALA GIMNAZIALA „DECEBAL” CRAIOVA- director, director adjunct,  SCOALA GIMNAZIALA „ELENA FARAGO” CRAIOVA-director, director adjunct.

Urmează în topul candidaturilor Iftimov Dumitru, Petrescu Nicolae Daniel. Cei doi se află la egalitate cu câte cinci candidaturi.

Lista cu candidații se gasește pe siteul ISJ Dolj

http://www.isjdolj.ro/down/concurs_directori/Validare_director_director_adjunct.pdf

0 Shares