0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Procesul electoral nu decurge fără incidente la Dolj. Mai jos câteva din sesizările primite de polițiștii doljeni


Dobroteşti: Reprezentanţii PNL din comuna Dobroteşti au depus plângere penală împotriva preşedintelui secţiei de votare nr 337 Dobroteşti şi a unui votant întrucât în jurul orei 7.10 preşedintele secţiei de votare a înmânat votantului 5 buletine de vot pentru fuctia de primar. În urma sesizării candidatului PNL votarea s-a suspendat. Reprezentantii PNL au solicitat BEJ înlocuirea imediata a acestuia.

Teasc: În dimineaţa zilei de 9 iunie a.c., ora 08.00, poliţiştii Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi de o femeie, de 49 de ani, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, în timp ce-și exercita dreptul de vot la Secția de votare nr.503, din comuna Teasc, i-ar fi fost violată confidențialitatea votului. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat apelanta, care a declarat faptul că i-au fost înmânate două buletine de vot pentru alegerea primarului, aspect constatat în cabina de votare. Ulterior, după aplicarea ştampilei pe unul dintre buletinele de vot, femeia a declarat că ar fi prezentat ambele buletine de vot președintelui secției de votare, care ar fi luat la cunoştinţă de opţiunea electorală exprimată.

Giubega: Secția nr.6 Poliție Rurală Giubega a fost sesizată de un bărbat de 40 de ani, observator în cadrul Secției de votare nr.432 din comuna Perișor, cu privire la faptul că, o persoană a efectuat fotografii cu telefonul mobil în cabina de vot. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o tânără, de 25 de ani, în timp ce se afla în cabina de vot, ar fi efectuat fotografii cu telefonul mobil. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei, conform prevederilor Legii nr.115/2015.

Calafat: Poliția Municipiului Calafat a fost sesizată de președintele Secției de votare nr.194 din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, o persoană a efectuat fotografii cu telefonul mobil în cabina de vot. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce se afla în cabina de vot, ar fi efectuat fotografii cu telefonul mobil. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Calafat, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr.115/2015.

Bâlta: Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la Secţia de votare nr.217 – Bâlta, locţiitorul secţiei de votare, o femeie de 54 de ani, din oraşul Filiaşi, a înmânat unui alegător cinci buletine de vot pentru alegerea primarului oraşului Filiaşi şi două pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean. Bărbatul în cauză a sesizat membrilor secţiei de votare faptul că a primit mai multe buletine de vot, acestea fiind restituite.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns