0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Abordări diferite la cele două mari partide la startul campaniei. În timp ce social-democrații au organizat o conferință de presă de prezentare a candidaților, liberalii au programat o vizită electorală la obiectivele militare din Craiova. Gazdă a fost ministrul apărării, candidat la Senat chiar la Dolj, invitat special – premierul Ludovic Orban.

„Astăzi, PSD Dolj și-a prezentat candidații, de pe pozițiile eligibile, pentru Camera Deputaților și Senat. Ion Prioteasa, fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu, fost primar al Craiovei, asigură primele poziții pe lista de Senat și ne bazăm pe experiența lor din administrația locală. La Camera Deputaților avem cea mai mică medie de vârstă a candidaților, dintre toate partidele politice din Dolj. Alexandra Presură – economist, actualmente deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța Ștefănescu – economist, actualmente deputat și Cosmin Durle – inginer, administratorul public al Craiovei, sunt oamenii cu care vom câștiga Doljul!”, a punctat primarul ales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

În acest timp, liberalii cu Ludovic Orban și generalul în rezervă Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, se aflau la Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu” într-o așa zisă vizită de lucru. În fapt una electorală mascată de recepția primului lot de transportoare blindate Piranha V. Ludovic Orban: Îi mulțumesc domnului ministru Nicoale Ciucă pentru că m-a invitat să particip la recepția primului lot de transportoare blindate Piranha V. Investim în apărare. România trebuie să se asigure că are capacitatea de a se apăra și de a asigura protecția cetățenilor săi. Armata are un plan de înzestrare extrem de ambițios, prin care urmărește achiziționarea de capabilități moderne, de ultimă oră, care să poată face față oricărei provocări.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares