23 februarie 2024
0 1
Read Time:45 Second

Două noi curse aeriene de la Craiova au fost anunțate astăzi de compania care operează zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova, #Wizzair.

Vestea bună este că reușim să adăugăm o nouă țară pe lista celor șase state europene către care se zboară deja de pe aeroportul nostru: Danemarca și frumosul său oraș, #Billund.

Cea de-a doua destinație este #Torino, ce devine al patrulea oraș din Italia de care legăm Craiova și întreaga regiune, după Roma, Milano și Bologna.

Biletele au fost puse în vânzare de astăzi, iar zborurile vor începe din a doua jumătate a lunii decembrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână.

Mă bucur că, odată cu introducerea acestor noi curse aeriene, Aeroportul International Craiova are toate șansele să încheie cel mai bun an din istoria sa, atât ca ofertă de zboruri, cât și ca valoare a investițiilor desfășurate pentru dezvoltare și modernizare.

Sorin Manda | Facebook
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
20%
4 Star
20%
3 Star
20%
2 Star
20%
1 Star
20%

5 thoughts on “Două noi curse de pe Aeroportul Internațional Craiova: Billund și Torino. SORIN MANDA: Aeroportul International Craiova are toate șansele să încheie cel mai bun an din istoria sa

Comments are closed.