24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sâmbătă delegaţilor participanţi la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbală pentru funcţia pe care o ocupă.

La finalul unui discurs de peste o oră, Dragnea i-a întrebat pe delegaţii PSD: „Vreţi să continuăm? Aveţi curaj? Aveţi curaj să rezistaţi la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi pun o ultimă întrebare – unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun. Până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?”. Au urmat aplauze prelungite din partea celor peste 4.000 de delegaţi. „Atunci, aşa va fi. Şi să nu vă îndoiţi niciodată!”, a spus Dragnea în aplauzele celor prezenţi în sală.(AGERPRES)

Stirea initiala

A început Congresul PSD. Sunt prezenți peste 4000 de delegați. Cea mai importantă competiție se duce pentru funcția de președinte executiv. Sunt trei candidați: Viorica Dăncilă, susținută de Liviu Dragnea, Nicu Bănicoiu și Ecaterina Andronescu. Surse susțin că Nicu Bănicoiu se va retrage în favoarea Ecaterinei Adronescu.

LIVE TEXT

La reuniune este prezent Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni

Călin Popescu Tăriceanu: Am promis românilor să apărăm statul de drept  nu statul de drepți.

Kelemen Hunor, președintele UDMR: Cu toate că formațiunea pe care o conduc face parte dintr-o altă familie politică, am acceptat aceasta invitație si vreau să îi mulțumesc lui Liviu Dragnea. Cred în nevoie de dialog, cum aș putea să refuz eu însumi invitația?

LIVE VIDEO

Posted by Partidul Social Democrat on 10 Martie 2018

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares