PUNCT OCHIT
COVER
Echipament nou pentru sezonul 2018-2019: Grafică specială realizată de suporteri

Clubul Universitatea Craiova a prezentat în cursul zilei de joi noul echipament pe care îl vor îmbrăca alb-albaștrii în noul sezon.  „Ca și în sezonul trecut, partenerul nostru principal, Betano.com este prezent pe piept, în timp ce pe laterala tricoului…

Clubul Universitatea Craiova a prezentat în cursul zilei de joi noul echipament pe care îl vor îmbrăca alb-albaștrii în noul sezon. 

„Ca și în sezonul trecut, partenerul nostru principal, Betano.com este prezent pe piept, în timp ce pe laterala tricoului am dorit să scoatem în evidență agresivitatea leului, simbol prezent de altfel și pe autocarul echipei. Fiindcă istoria a fost scrisă de eroi am dorit să scoatem în evidență și Campioana Unei Mari Iubiri. Denumirea se regăsește pe spatele tricoului, chiar deasupra numelui jucătorului, sub o grafică specială realizată în urmă cu ceva timp de suporteri. Nu în cele din urmă, fontul numerelor de pe tricouri este inspirat din sabia leului de pe stema Universității, printr-o formă ascuțiță adaptată noilor tendințe. Ne dorim și sperăm ca în acest tricou echipa noastră să atingă performanțe și mai înalte față de sezonul trecut”, au precizat oficialii clubului.

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *