14 iulie 2024
0 0
Read Time:59 Second

PUNCT OCHIT vă prezintă în exclusivitate cum ar putea arăta lista candidaților la Primăria Craiovei la alegerile de anul viitor.

Lista va fi deschisă de primarul în funcție, Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD având cele mai mari șanse de a câștiga un nou mandat în fruntea Craiovei.

11079410_10204888332982755_307914832_n

Să vedem cine ar putea fi contracandidații Olguței Vasilescu.

Începem cu PNL, unde sursele noastre susțin că alesul va fi Eugen Călinoiu, fostul director al finanțelor doljene.

calinoiu

Același surse ne-au declarat că Pavel Badea va renunța iar Dan Cherciu se va reorienta către  un alt partid sau va încerca o candidatură ca independent.

dc

Din partea ALDE se pregătește să candideze Mircea Năstase, fostul director al Colegiului Elena Cuza, de la PNȚCD-Gheorghe Duduială iar de la Mișcarea Populară – Gelu Vișan.

mircea năstase

Gelu-Visan

Urmează o serie de candidați din partea unor partide apărute recent pe scena politică: Horațiu Buzatu-Mișcarea Liberală, Florentin Gust-PSRO.

buzi

gust

O primă observație ar fi că toți contracandidații primarului în funcție sunt bărbați, partidele neavând curaj să meargă pe mâna unei femei. A doua observație ar fi că numărul mare de candidați favorizează priamul în funcție având în vedere că alegerile se vor desfășura într-un singur tur.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares