0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Așa cum era de așteptat, conducerea PNL Dolj i-a exclus din partid pe cei trei aleși locali. Marian Vasile și Cosmin Corâțu vor merge la AUR iar Romeo Voicinovschi, cel mai probabil la PSD.

Biroul Politic Județean Dolj al PNL, reunit în ședință astăzi, 18 februarie, a votat propunerea, făcută în cadrul BPL Craiova, de excludere din partid a trei membri – Marian Vasile, Cosmin Corâțu și Romeo Voicinovschi, care au și calitatea de consilieri locali.

Marian Vasile a fost radiat de drept deoarece a aderat public la doctrina altui partid.

Cosmin Corâțu și Mădălin Voicinovschi au fost excluși pentru că au refuzat în mod repetat să participe la activitățile partidului la care au fost convocați de organismele de conducere în subordinea cărora se află sau din care fac parte. De asemenea, deși conducerea PNL Craiova a decis că bugetul pe anul 2024 al municipiului Craiova, în forma prezentată de Primăria Craiova, nu reprezintă valorile și ideile liberale și nu respectă dorințele și interesele cetățenilor care au votat PNL și că toți consilierii PNL vor depune amendamente pe care cetățenii le-au cerut și care au fost apoi discutate în cadrul partidului, ei nu au respectat această decizie. Lipsa lor de implicare și înțelegerile subterane cu persoane din conducerea executivă a Primăriei Craiova au devenit evidente în ultimele luni, lucru care a creat stupoare nu numai în rândul membrilor filialei, cât și în societatea civilă craioveană. Cei trei au fost prezenți la ședința BPJ și au avut prilejul să își prezinte punctele de vedere, însă explicațiile lor lipsite de fundament au fost sancționate la votul secret printr-o unanimitate în favoarea excluderii din partid.

                       Președinte PNL Dolj, Stoica Ștefan
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares