18 mai 2024
0 0
Read Time:50 Second

Fane Văduvă şi-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, încă o dată intenţia de a candida la şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj. Văduvă susţine că a primit mai multe telefoane din judeţ prin care era anunţat că nu o să mai candideze. „Îndeplinesc toate condiţiile pentru a putea candida. Domnul Silviu Bogdan m-a contesta şi aşteptat rezultatul acestei contestaţii. Sper că voi fi lăsat să candidez”, a spus Văduvă. „La rândul meu, l-am contestat şi eu pe domnul Silviu Cornel Bogdan. Aştept şi rezultatul acestei contestaţii, deşi nu ştiu dacă se va da”, a mai spus Văduva.

Contactat telefonic, Silviu Bogdan a declarat că cele două contestaţii vor fi analizate de Comitetul Executiv în şedinţa de joi: „Domnul Văduva trebuie să demonstreze că a condus timp de patru ani un club. Are timp până joi”.

 „Nu o să-i arat lui Silviu niciun document. Vi-l araăt dumneavosatrpă dar nu lui. La statut zice altceva”, a replicat Fane Văduva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “SCANDAL LA AJF DOLJ. FANE VĂDUVĂ: Sper că voi fi lăsat să candidez. Îndeplinesc condiţiile

 1. Prezentati-va public Hotararile judecatoresti, d-le Vaduva! Bineinteles daca le aveti!Doar atunci au sustenabilitate vorbele dvs.
  De ce va temeti?
  Actele sunt documente legale nu vorbele sau amenintarile.Bafta d-le Silviu Bogdan, aveti prestanta, meritati sa fiti ales presedinte AJF Dolj.

 2. PREZENTATI-VA PUBLIC HOTARARILE JUDECATORESTI D-LE VADUVA!
  ACESTEA SUNT DOCUMENTE LEGALE !NU VORBELE SI AMENINTARILE!
  DE CE VA ESTE TEAMA?SAU NU LE AVETI?
  D-LE SILVIU BOGDAN MERITATI SA FITI ALES LA AJF DOLJ, SUNTE-TI O PERSOANA CU PRESTANTA, MULTA BAFTA!
  NU ARE DE CE SA VA FIE FRICA DE CINEVA…..RESPECTIV DE V.V.
  CAT DESPRE PRESIUNILE POLITICE LA CARE ATI FACUT REFERIRE IN ARTICOLUL ANTERIOR, ESTE PREOCUPAREA DE BAZA A LUI VADUVA FANEL, IN CAMPANIILE ELECTORALE CU ASTA S-A OCUPAT..SI A PIERDUT DE FIECARE DATA, ASA CUM VA PIERDE SI ACUM.
  BAFTA D-LE SILVIU BOGDAN!

 3. Actele au fost prezentate in conferinta de presa.Sunt curios ce acte o sa prezinte fostul presedinte.Sper sa nu vina cu adeverinte facute pe genunchi.Nu stiu cum unii din membrii C Ex au capacitatea intelectuala sa judece valabilitatea unor acte

 4. „Sustinatorii” lu’ domnu’ „presedinteincadoardouazile” scrie, ei Sustinatorii, de mai multe ori aceeasi postare sa para mai multi… Domnii Sustinatori, mai public decat in fata presei nu cred ca reusiti nici dumneavoastra sa gasiti… sau, poate, nu stim ce inseamna „public”…

Comments are closed.