PE URMELE LUI COVEI. Fiul judecătoarei Lazăr a înjughiat un craiovean la CS

andrei-lazar

Potrivit Cuvântului Libertăţii, poliţiştii IPJ Dolj şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova încercă să stabilească circumstanţele

în care a fost înjunghiat un craiovean, în vârstă de 35 de ani, la un concert organizat sâmbătă noaptea la Casa Studenţilor din municipiu. Potrivit politiştilor, victima, care a suferit o plagă înjunghiată superficială nu a depus plângere până în acest moment. După primele cercetări şi din declaraţiile martorilor se pare că autorul faptei ar fi Andrei Lazăr, în vârstă de 28 de ani, fiul unei judecătorare din Craiova, cunoscut pentru implicare în mai multe scandaluri. Reprezentanţii IPJ Dolj spun că Andrei Lazăr va fi audiat luni.

Activitataea infracţională a lui Andrei Lazăr este destul de bogată, în 2014 el fiind condamnat de către Judecătoria Feteşti la un an şi şapte luni de închisoare cu suspendare. Potrivit cvlpress.ro, Andrei Lazăr a fost trimis în judecată, împreună cu alţi doi craioveni, în iunie 2010, cei trei fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Procurorii au stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie 2010, Lazăr împreună cu Ionuţ Neacşu şi Nicuşor Marica au provocat un scandal într-un bar din Craiova, cei trei fiind şi înarmaţi cu cuţite. Andrei a fost reţinut atunci pentru 24 de ore, după care a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă, însă aceştia din urmă au dispus cercetarea lui în stare de libertate din lipsă de probe.

Foto: cvlpress.ro

0 Shares