3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Deputatul Florentin Gust îşi îndeamnă colegii să susţină alocarea de fonduri pentru  autostrada Craiova-Piteşti, iar în cazul în care guvernul va refuza îi invită să nu voteze bugetul pe 2015.

„În următoarele zile, Guvernul va trimite către Parlament proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2015. Așa cum bine știm cu toții, în ultimele rânduri de alegeri, ca de altfel de fiecare dată, Oltenia a reprezentat regiunea cu cel mai mare suport pentru PSD și pentru aliații săi. Oltenii au avut încredere în PSD, în programul nostru de guvernare și în capacitatea acestui Executiv de a oferi o creștere a nivelului de trai pentru cei din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți sau Vâlcea. Din păcate, prea puține proiecte majore de infrastructură au vizat regiunea noastră. Visăm de ani buni la autostrăzi care să ne lege de Europa, dar, din păcate, Oltenia rămâne fără niciun kilometru construit. În acest timp, vedem cum locuri de muncă dispar de la companii precum Ford, direct afectate de lipsa unei infrastructuri decente. Vedem cum județele noastre suferă de un șomaj peste medie, cum oamenii nu își pot găsi un loc de muncă plătit decent. Vedem cum oportunitățile lipsesc, iar sărăcia se adâncește. Ca oameni politici, ca reprezentanți ai Olteniei, vă propun, în dezbaterea bugetului de stat din acest an, să acționăm pentru un proiect major de infrastructură din regiunea noastră. Vă propun să susținem cu toții alocarea de fonduri guvernamentale pentru autostrada Craiova – Pitești. Vă propun să le arătăm oamenilor din județele noastre că acceptăm mizele mari și că ne batem pentru proiecte de infrastructură care pot schimba fața Olteniei. Trebuie împreună să convingem Guvernul să țină cont atât de necesitățile de dezvoltare ale Olteniei, cât și de ponderea noastră politică. În cazul în care Guvernul nu va înțelege să sprijine proiectul nostru, vă invit să nu votăm bugetul de stat pentru 2015. În ceea ce mă privește, o spun foarte clar, încă de pe acum: fără fonduri alocate pentru autostrada Craiova – Pitești, eu nu voi vota legea bugetului. Vă propun, dragi colegi, să ne unim eforturile și să ne batem împreună pentru un proiect esențial pentru Oltenia!”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Florentin Gust.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Florentin Gust: Fără fonduri alocate pentru autostrada Craiova – Pitești, eu nu voi vota legea bugetului

  1. Felicitari pentru initiativa!! Toti parlamentarii din Oltenia ar trebui sa va sustina. Oamenii din aceasta regiune merita macar atata lucru. Sa aveti succes!

Comments are closed.