7 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Regulamentul privind „parcările dintre blocuri”(de reședință) a dus la un megascandal între PSD și PNL. Aflați în plină campanie internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Craiova, liberalii au simțit mirosul de sânge și au încercat să atace la baionetă subiectul: conferință de presă dimineața , publireportaje în presa locală, facebook, apel la cetățeni ca să ia cu asalt primăria. Mult zgomot pentru nimic căci până la urmă s-au abținut la vot.

Revenind la problema de fond, una importantă pentru comunitate. Prin decizia de joi s-a aprobat un regulament, cadru general de funcționare al acestor parcări rezidențiale. Nu s-a stabilit nicio taxă în plus, niciun loc de parcare.

Munca dificilă pentru municipalitate de acum încolo începe. Inventarierea locurilor de parcare, cadastrarea lor, amenajarea și închirierea. Toate acestea până la sfârșitul anului asta dacă municipalitatea dorește ca locurile de parcare să fie funcționale de la 1 ianuarie 2020. Principala problemă cu care se va confrunta primăria va fi modul în care va reuși gestionarea depunerii cererilor de obținere a unui loc de parcare. De exemplu la Cluj acestea se pot depune și online și se primește un număr de înregistare prin mail, soluție care ar trebui luată în calcul și la Craiova.

Până atunci, opoziția are tot timpul din lume să vină cu soluții concrete de îmbunătățire a regulamentului. Asta în cazul în care dorește și nu o interesează altceva decât gâlceva. Fie ea si dintre blocuri.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares