21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul European având în vedere, mai mult decât orice, necesitatea ca orașul să își continue dezvoltarea cu ajutorul fondurilor comunitare.

„Am votat pentru România, am votat pentru județul Dolj, dar în special pentru municipiul Craiova. Am votat pentru a avea reprezentantul nostru în Parlamentul European și pentru certitudinea că ne vor fi ascultate doleanțele și problemele. Am votat pentru a sta și noi, ca țară, pe un fotoliu, alături de celelalte state, nu pe un scăunel, la margine.

Craiova are nevoie în continuare de fonduri europene, de finanțare și de dezvoltare, iar noi facem totul pentru dezvoltarea municipiului nostru. De mâine, îl vom avea la Bruxelles pe Claudiu Manda și, din acest moment, consider că viața noastră, a românilor și a României, va fi mult schimbată în bine. Nu am votat la referendum, pentru că nu am înțeles utilitatea acestui demers“, a declarat Mihail Genoiu. Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul European la secția de vot nr. 128, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Tudor Vladimirescu”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares