0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Într-un interviu pentru digi24.ro, Mircea geoană a voprboit despre o eventuală candidatură la președinție dar și despre episodul 2009, atunci când Băsescu a obținut la mustață mandatul doi cu 10.000 de voturi obținute cel puțin dubios.

Nu sunt în competiție cu nimeni. Singura competiție pe care o am e cu mine însumi și cu șansa de a putea să demonstrăm că NATO este puternic și că România este o țară prosperă și respectată în lume.  Despre competiția din 2024. Din experiența mea mai veche…e o discuție că PSD ar trebui să câștige după 20 de ani alegerile prezidențiale, aș reaminti faptul că în 2009 noi am câștigat alegerile prezidențiale dar care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul pe care lideri și instituții l-au făcut și consecințele le vedem și acum. Sunt absolut hotărât să îmi fac treaba aici la NATO și cred că toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024, sper să fie candidații cei mai buni, bărbați și femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei.

Sursa: https://www.digi24.ro/interviurile-digi24-ro/mircea-geoana-secretar-general-adjunct-al-nato-live-la-interviurile-digi24-ro-2067235

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares