0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George-Nicolae Simion, s-a aflat în campanie electorală la Craiova, astăzi, marți, de dimineață. Liderul AUR a fost însoțit de Deputatul de Dolj, Ringo Dămureanu, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj, de Ionel Gheorghe, Coordonatorul județean AUR Dolj și de Marian Vasile, candidatul acestui partid la funcția de Primar al Municipiului Craiova, întâmpinați fiind de membri și simpatizanți ai Partidului, împreună cu care au făcut o deplasare la poarta principală de acces a uzinelor Ford Craiova.

Lucrătorii de pe platforma industrială au primit pozitiv, pe alocuri cu căldură, vizita reprezentanților AUR și au făcut numeroase fotografii cu președintele formațiunii politice, George Simion. S-au împărțit ziare de propagandă ale partidului, dar și pliante cu candidații AUR la Consiliul Județean Dolj și Primăria Craiova.

A urmat o vizită în Piața Centrală a municipiului reședință de județ, în care vânzătorii și cumpărătorii au avut ocazia de a sta de vorbă personal cu liderii acestei formațiuni politice. Producătorii agricoli s-au plâns că subvențiile la hectar sunt mici, iar inflația și plata anticipată pentru lucrările din acest an îi afectează. Agricultorii s-au mai plâns și de dobânzile mari la creditele bancare, care se practică în prezent. Aceștia i-au cerut liderului AUR informații despre modul concret în care partidul și-a propus să susțină agricultura.

George Simion le-a dat țăranilor un număr din ziarul ”Patrioții”, care conține proiectul acestui partid pentru agricultură și micii fermieri. Acesta le-a explicat că subvențiile trebuie dublate, iar produsele agricole în exces ar trebui să fie achiziționate pentru rezerva de stat, la prețuri corecte, cu limitarea importurilor la produsele similare. ”Și reducerea taxării muncii, până la maxim 25% din veniturile salariale pentru angajații din transporturi și agricultură, reprezintă un obiectiv politic și de guvernare din programul Alianței pentru Unirea Românilor”, a mai arătat liderul AUR, George Simion. (P)

Material realizat de SC ADVERTO SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

PUNCT OCHIT, 28.05.2024

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares