STIRI

GTK a deschis prima fabrică din afara UK la Craiova. Produsele companiei au o largă utilizare de la industria militară până la cea medicală

 Compania britanica GTK a deschis prima fabrica din afara UK la Craiova. Fabrica are o suprafata de 450 mp si produce cabluri si cutii de protectie. Compania fondata in 1990 este specializata în productia de cabluri, cutii de protectie, conectori si dispozitive optoelectronice.

ro-building

Produsele companiei britanice au o utilizare largă de la industria militară până la cea medicală.

romania-automation

Steve Robinson, directorului de operaţiuni al companiei, a menționat că uzina de la Craiova va avea aceeași producţie precum fabrica-mamă din Marea Britanie.

romania-quality

  • Noua fabrică are o suprafață de 450 de metri pătrați, iar dacă totul va decurge conform planurilor, suprafața ar putea fi extinsă până la 2000 de metri pătrați

    In urma cu 5 ani, cand eram senator, am adus la Craiova platforma Bridge, lansata de Calin Huma, in Marea Britanie. In calitate de primar, am deschis primul birou de afaceri al vreunui oras din Romania, in Marea Britanie, si iata ca avem deja a doua fabrica britanica ce incepe productia la Craiova fara a accesa facilitatile Parcului Industrial. Felicitari Calin Huma si Dan Dasoveanu pentru indeplinirea rapida a tuturor formalitatilor aducerii acestui nou investitor.

    Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei 

 

 

0 Shares