28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Supărare mare după înfrângerea în fața Rapidului. Deja fanii i-au făcut bagajele antrenorului: încă două meciuri de genul și ne luam rămas bun

Dan Afronie: Din păcate echipa arata foarte rău, deja a fost al cincilea meci oficial, echipa trebuia să arate altfel. Cred că cel mai bine este să lăsați locul altui antrenor, Universitatea este o pălărie mult prea mare pentru dvs!

Marinel Bulin: 3 etape – 2 puncte, 4 etape – 2 puncte și apoi, în sfârșit, după rușinea suferită, Rotaru va înțelege că echipa nu poate prinde play off ul cu acest antrenor.

Andrei AmAn: Sper sa aduceți un antrenor dar antrenor nu experimente. Din pacate Gyusi încă nu este de Știința. Succes pe mai departe.

Andrei AmAn: Aduceți-l pe Bergodi sau pe Reghecampf, chiar si Radoi sau Sumudica dacă vreți sa mai aveți spectatori prin tribune.

Andrei Vasile: Nu e vina antrenorului. Poți schimba 10 antrenori, dacă nu ai jucatori…

Adrian Gavrila: Demisia Direct. Nu stiu cat timp va ia sa vedeti ca, cu acest antrenor nu putem sa batem pe nimeni in campionat si plus ca echipa nu are nici o idee de joc si totul este la voia intamplari. Cred ca o sa observati cand o sa aiba CFR Cluj 15 puncte avans.

Mihai Adelin: Spuneti fratilor ca nu vreti performanta , sa nu mai stam ca fraierii sa privim cascadori . Sa zicem mersi daca prindem playoff – ul

Marius Dumitrescu: Domnule Balint, cred ca deja a început numărătoarea inversa la Craiova, încă 2 meciuri de genul și ne luam rămas bun :)))

Tra Ian Cjc: Felicitari lui domnu Balint. Se vede mana antrenorului. Fata de sezonul anterior toti jucatorii au regresat. Asta cui se datoreaza domnule Copilu si Cartu? Exista demisie de onoare?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Gyusi, inamicul public nr.1: Domnule Balint, cred ca deja a început numărătoarea inversă la Craiova. (…)Să zicem mersi dacă prindem playoff-ul

Comments are closed.