24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

„Încerc să citesc Programul Politic al lui Klaus Iohannis. Nu știu cine l-a făcut, dar îmi pare doar o înșiruire de lozinci, fără legătură una cu alta. Ce-i drept, pe fiecare pagină apare câte o trimitere la „România Lucrului Bine Făcut”. Pentru că am oarecare experiență, m-am dus la pag. 65 ca să văd ce idei ar fi despre infrastructura de transport.
În acest fel, am aflat că: „Conectarea la Europa și la lumea occidentală nu înseamnă doar instituții politice și apartenența la organisme internaționale, ci cunoaște o expresie practică în ceea ce înseamnă infrastructura de transport. Construcția de autostrăzi, la fel ca reforma sistemelor publice, face parte din setul de obiective și deziderate cărora li s-a recunoscut mereu necesitatea în teorie, dar în cazul cărora s-a construit prea puțin în ultimii 25 de ani. Absența unei infrastructuri funcționale, care să lege România de celelalte state europene, riscă să lase țara noastră la periferia Uniunii Europene și reprezintă un impediment serios în dezvoltare, atragerea de investiții, promovarea turismului și culturii etc.”
Așa, deci ! Și ?  Mai departe, am vrut să mă documentez un pic și despre viziunea candidatului despre cultură. Nu am găsit nimic, subiectul nu există în program …
Apoi m-am lămurit că s-au ales doar 11 teme considerate majore iar cultura nu face parte dintre ele. Chiar așa, de ce să fi fost doar 11 „teme majore” ? Și de ce cultura națională nu face parte dintre temele majore pentru candidații la președinția României ?”, susține fostul deputat liberal.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares