23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Ar fi prima calificare din istoria clubului în grupele unei competiții europene. RĂDOI:  Dacă mă întrebați pe mine, în acest moment, 51-49% în favoarea echipei gazdă.

O să enumăr câteva dintre plusuri, minursurile nu, pentru că am pregăti adversarul pentru partida de mâineVa fi un meci disputat și echilibrat, pentru că întâlnim o echipă cu experiență, iar atmosfera va fi una senzațională. Ambele echipe, atât în tur, cât și în retur, au abordat meciul la victorie. Este este una dintre puținele echipe pe care le-am văzut cu flexibilitate tehnică și tactică. În fiecare partidă au schimbat sistemul de joc de 2-3 ori. Este o echipă foarte echilibrată și periculoasă când joacă pe teren propriu. Din punct de vedere al presiunii au un avantaj pentru că vor juca acasă. Singura problemă ar fi umiditatea mult mai mare decât la Severin, altfel condițiile sunt asemănătoare.  E diferită strategia de joc față de meciurile din deplasare. În momentele în care jocul lor va funcționa foarte bine, noi nu trebuie să facem un pas în spate, trebuie să facem doi înainte. Sper să ne încărcăm cu energia suporterilor lor. E o echipă foarte bună și foarte periculoasă acasă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Primă consistentă din partea conducerii, 15.000 de euro este suma pe care o pot bifa titularii

GICĂ CRAIOVEANU: Nu este o echipă care să te sperie cum au fost Leipzig, Milan și AEK Atena

„Noi am fost mai buni ca ei în meciul tur. Chiar puteam să câștigăm la Drobeta Turnu-Severin. Mie nu mi-au dat senzația că ar fi niște zmei, este o echipă organizată care încearcă să speculeze greșelile adversarului. Nu este o echipă care să te sperie cum au fost Leipzig, Milan și AEK Atena. Va depinde foarte mult cum ne vom adapta atmosferei. Din câte am auzit, este un stadion care pune presiune pe advesar. Noi am fost dezavantajați în tur, pentru că, dacă jucăm acasă, era cu totul altceva”, a spus Gică Craioveanu, înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, conform fanatik.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares