Iarba verde de acasă. Olguța Vasilescu, primul interviu pe gazonul noii arene din Craiova

 Iarba verde de acasă. Olguța Vasilescu, primul interviu pe gazonul noii arene din Craiova

Noul stadion al Craiovei a intrat în faza finală a construcției. După cum anunțau reprezentanții CNI, de joi seara a început montarea gazonului pe noua arena.

Evenimentul a fost marcat și de fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, inițiatorul acestui preiect de anvergura pentru oraș. „Primul interviu pe gazonul noii arene din Craiova”, a postat ministrul pe contul de facebook.

 „N-au fost 15 luni, au fost 24, dar a ieșit ceva de vis. Începe montarea gazonului. Și… va fi cam gata de receptie pentru luna septembrie”, a mai spus fostul primar.

„Avem încredere că, în această toamnă, Știința va reveni acasă. Să fiți pregătiți pentru marele moment, însă! E imposibil să intri pe noul stadion fără să fii cuprins un sentiment care cu greu poate fi descris în cuvinte. Unii l-ar descrie ca pe un fior care îți ridică părul de pe mâini, alții ca pe o emoție care îți taie respirația, dar cei mai mulți probabil că ar asimila trăirea cu ceva mai îndrăzneț: primul contact cu fantasticul stadion al Universității te face fericit. Pur și simplu. Apropo, înaintea inaugurării oficiale, abonații noștri vor avea parte de un tratament special: un tur în exclusivitate al stadionului și alte câteva surprize plăcute. Așadar, dacă nu sunteți încă abonați, grăbiți-vă să o faceți! Abonații vor fi primii care vor păși în noua casă a Științei, atunci când aceasta va fi gata”, au postat cei de la CSU pe contul de facebook.

Reprezentanții CNI au anunțat că la inceputul lunii octombrie ar putea avea loc primele meciuri pe noul stadion al Craiovei.

0 Shares