23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Rusia trage trupele mai aproape de capitală. Kievul se pregătește să apere orașul. Acest lucru a fost declarat de primarul Kievului, Vitaliy Klitschko.

„Prieteni! Dragi Kyivans! Inamicul adună forțe mai aproape de capitală. A tras noaptea în Biserica Albă, iar luptele au continuat în Bucha și Gostomel. Ne pregătim și vom apăra Kievul! Îi îndemn pe toți Kyiviții să nu-și piardă rezistența. Nu crede dezinformarea. Inamicul răspândește multe minciuni pentru a-i sparge pe ucraineni. Aveți încredere numai în canalele oficiale! Kievul stă în picioare și va sta în picioare. Vom lupta!” – a subliniat Vitali Klitschko.

Stirea Inițială

Primarul Kievului: Este mai bine să petreceți această noapte în adăposturi. Să ne unim pentru a ne apăra orașul

Potrivit datelor preliminare, doi locuitori pașnici din Kyivan au fost uciși când două rachete au lovit turnul TV. Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat acest lucru într-o adresă video pe care a publicat-o pe rețelele sale de socializare.

„Inamicul a atacat capitala! Și există deja victime în rândul populației civile. În urma a două rachete care au lovit turnul TV, conform datelor preliminare, 5 civili au murit. Mergând pe trotuar pe lângă turn. Îi îndemn pe toți Kyivitenii să nu meargă sau să călătorească pe străzi! Fii extrem de atent. Este mai bine să petreceți această noapte în adăposturi ”, s-a adresat Vitali Klitschko locuitorilor din Kiev. 

Potrivit primarului Kievului, specialiștii lucrează acum pentru a restabili funcționarea completă a turnului TV. Și transmisie digitală parțial restaurată. De asemenea, canalele TV sunt disponibile în rețelele de cablu, prin satelit și difuzare online.

„Să ne unim pentru a ne apăra orașul! Forțele armate ale Ucrainei, poliția capitalei, alte agenții de aplicare a legii și soldați apără Kievul! Ne păstrăm calmul, pentru că inamicul vrea să ne intimideze și să ne demoralizeze! Acest lucru nu se va întâmpla! Să stăm împreună! Kievul este inima Ucrainei! Sa ne batem! Și vom câștiga! Glorie Ucrainei!” – a subliniat Vitali Klitschko.

Sursa: https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_vorog_atakuvav_stolitsyu_zaginuli_5_mirnikh_kiyan/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares