28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

22 de persoane se aflau în pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Parahova, în momentul producerii tragediei. ISU Prahova a raportat șase decese, printre care un copil, alte două persoane fiind căutate de pompieri.

Potrivit ISU Prahova, marți dimineață, în localitatea Tohani s-a produs un incendiu la un operator economic cu funcțiuni de cazare și restaurant. Începând cu ora 06:29 pentru gestionarea situației operative, la nivelul județului Prahova a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Astfel, au fost angrenate următoarele forțe de intervenție: 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Prahova, 1 autospecială transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă și 3 ambulanțe SAJ.

Incendiul a fost lichidat la ora 12.43, se continuă acțiunea de căutare a celorlalte persoane surprinse.

„Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului și au fost aplicate 6 avertismente. La momentul verificării nu au fost puse la dispoziția inspectorilor documente din care sa rezulte momentul punerii în funcțiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării și obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu”. ISU Prahova

foto: stirileprotv.ro

„Discretul” antreprenor care a construit Ferma Dacilor

Puțini prahoveni nu au auzit încă de Ferma Dacilor, un complex turistic ridicat de la zero de Cornel Dinicu, pe dealurile din Tohani. Reporterii Observatorul Prahovean l-au convins pe discretul antreprenor să acorde un interviu despre proiectul său de suflet.

https://www.observatorulph.ro/exclusiv/2667656-interviu-cu-cornel-dinicu-cel-care-a-creat-un-adevarat-brand-ferma-dacilor-video

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares