17 aprilie 2024
0 0
Read Time:53 Second

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 20 mai-21 mai 2015, prima etapă a dezinsecției pentru combaterea țânțarilor din acest an, intervenție ce se va realiza prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.30-12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile și zonele verzi din cartierele orașului. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 810 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

“Pentru ca acțiunile noastre să fie eficiente, recomandăm asociațiilor de proprietari să înceapă dezinsecția în subsolurile blocurilor, acolo unde există condiții prielnice pentru înmulțirea țânțarilor”, a declarat Eliza Peța, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Supertox, substanță cu spectru larg de acțiune din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Conform fișei de securitate a produsului, soluțiile de lucru utilizate nu prezintă pericol pentru oameni și animale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares