21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru o mai bună reprezentare a României în spațiul comunitar, exprimându-și convingerea că, în mandatul viitorului șef al statului, țara noastră își va consolida poziția în Uniunea Europeană.

„Am venit la vot cu inima deschisă, pentru că astăzi se scrie o nouă filă de istorie. Am ales cu gândul că România se va ridica în următorii ani la nivelul statelor dezvoltate, al țărilor mari și importante, care hotărăsc soarta Uniunii Europene.

Am constatat că românii s-au prezentat în număr mare la vot; eu cred că este un semn bun și de normalitate. Oamenii sunt încredințați că opțiunea lor chiar contează. Prezența mare la urne dovedește interesul pe care românii îl acordă, în definitiv, viitorului lor și destinului pe care, cel puțin în următorii cinci ani, îl va avea țara noastră.

Le transmit doljenilor încrederea și optimismul meu. Sunt sigur că, în perioada următoare, Doljul și Oltenia vor cunoaște o nouă abordare, una care ne va așeza pe un traseu al succesului, al dezvoltării economice și echității sociale”, a declarat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Președintelui României la secția de votare nr. 4, amenajată în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares