16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Președintele Consiliului Județean apreciază că doar un Executiv condus de social-democrați va oferi Doljului premisele unei dezvoltări durabile.

psd-depunere-1

Reporter: Datele indică faptul că județul Dolj cunoaște una dintre cele mai favorabile perioade ale dezvoltării. Care sunt mecanismele acestei evoluții?

Ion Prioteasa: Așa este, evoluția județului Dolj s-a înscris în mod incontestabil pe o linie ascendentă în ultimii ani, iar mandatul 2012-2016 reprezintă, din acest punct de vedere, perioada de maximă intensitate, prin proiectele implementate. Pentru Consiliul Județean, realizarea investițiilor emblematice într-o serie de domenii, de la cultură la transporturi și la siguranța cetățenilor, a depins de capacitatea noastră de a accesa fonduri europene, dar și de implicarea unui guvern preocupat cu adevărat să susțină dezvoltarea, așa cum a fost cabinetul condus de Victor Ponta. În acest sens, Programul Operațional Regional, coordonat de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, rămâne sursa de finanțare nerambursabilă care a răspuns cel mai bine principalelor necesități ale comunităților, după cum Programul Național de Dezvoltare Locală, inițiat de Guvernul PSD, este unul dintre cele mai bune exemple de conlucrare eficientă între Executiv și o administrație publică locală.

R: Cât de important este, în această ecuație a dezvoltării, rezultatul scrutinului din decembrie?

I.P. : Miza alegerilor parlamentare este să asigurăm cadrul necesar pentru ca PSD să revină la guvernare, singurul rezultat care ne poate oferi certitudinea că Doljul va primi sprijin pentru a se dezvolta în continuare. De aceea, îi îndemn pe doljeni ca, pe 11 decembrie, să acorde votul candidaților social-democrați pentru Senat și Camera Deputaților. Sunt oameni în care cred și care vor ști să reprezinte interesele județului nostru în forul legislativ. Doljul are nevoie de un Guvern PSD!

Comandat de PSD Dolj, executat de SC CITYNET ADVERTISING SRL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares