28 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Pe întreaga durată a partidei, galeria Craiovei a scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, și împotriva domnului Mititelu. Galeria noastră nu a răspuns absolut deloc. Nici măcar `Ria, Ria Ungaria` nu s-a auzit, care se mai auzea de obicei la meciuri. Nici măcar un singur cuvânt, doar a susținut echipa în ungurește. Da, suporterii noștri s-au comportat mai mult decât exemplar. Suporterii adverși au venit pentru scandal.  Pe un bloc din Sfântu Gheorghe au scris cuvinte obscene. Este pe Facebook. Au venit cu scandal. Eu cred că majoritatea dintre ei nu voiau să se răzbune pe Sepsi, ci pe Adrian Mititelu. A venit după meci la mine mi-a transmis salutări și mi-a spus că îi este rușine de ce s-a întâmplat astăzi. Eu nu sunt bucuros deloc de acest deznodământ, deoarece întotdeauna vreau să câștig pe teren. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a depășit orice limite.  Timp de 25 de minute nu s-a auzit deloc `Hai Craiova` sau `Hai Știința`. Nu m-am gândit la meciul din tur. Speram din inimă că, după ce au revenit echipele, suporterii vor înțelege să nu mai scandeze. Dar, din păcate, nu au încetat. Dar nici nu i-am văzut foarte afectați. 100% vom câștiga cu 3-0. Eu nu sunt absolut deloc bucuros. Sunt adeptul de a câștiga pe teren. Chiar dacă astăzi nu am fi câștigat.

(n.r. – Răzbunare la adresa lui Adrian Mititelu?) Eu așa consider. Ceea ce am văzut. După ce s-a fluierat finalul partidei au început să strige împotriva lui Adrian Mititelu. Eu cred că niciun patron nu merită să fie tratat în așa fel.

(n.r. – Scandările au fost mai grave ca-n alte dăți?) Da, a fost mult mai grav. În multe partide s-a strigat, dar s-au oprit după ce arbitrul le-a atras atenția. Dar astăzi au venit cu gândul de a se răzbuna pe domnul Mititelu și nu este corect. Știți foarte bine că fără un patron o echipă nu poate să supraviețuiască. Cel mai bun exemplu este Dinamo, care suferă în Liga 2. Nu mi se pare corect. Nici nu mi se pare corect ca o echipă să câștige cu 3-0 din cauza suporterilor, dar meciul trebuia oprit. Asta e clar. Trebuie luată o decizie care să aducă normalitate. Eu cred că va avea efecte benefice decizia, deoarece fotbalul trebuie să unească, nu să dezbine”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport Special

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares