10 decembrie 2023
0 0
Read Time:56 Second

Liberalii doljeni au decis ca pînă la sfârșitul anului să fie nominalizați toti candidații partidului la funcția de primar. Președintele PNL Dolj a anunțat că la Craiova desemnarea candidatului se va face în urma unui sondaj de opinie. 

„Am luat decizia ca până la sfârşitul acestui an să desemnăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Municipiul Craiova. La Craiova vom face un sondaj și cel mai bine clasat acela va fi candidatul”, a spus Stoica. Întrebat cam cine ar putea fi cei care vor fi sondați, Stoica a răspuns: Din câte știu actualul președinte al organizației municipale își dorește să candideze, cred că și din rîndurile consilierilor locali și alți colegi care vor dori să se înscrie în competiție astfel încât Primăria Craiova să devină liberală”.

Potențiali candidați ai partidului sunt senatorul Mario Ovidiu Oprea, nominalizat chiar de Stoica, deputatul Nicolae Giugea, cel care a și început campania, principalele mesaje ale sale fiind axate pe Craiova și, probabil, consilierul local Marian Vasile, unul dintre cei mai activi liberali din CL Craiova. În competiție ar mai putea intra și deputatul Ionuț Stroe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares