29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Dragoș Tudorache este primul lider USR care recunoaște că președintele Iohannis i-a luat prin surprindere și că nu se așteptau să dea girul unei coaliții cu PSD. Mai mult, europarlamentarul afirmă că partidul trebuie să se maturizeze.

„La începutul crizei, am pus toate scenariile pe masă, și pe acesta. Însă eu nu am crezut că președintele va merge până la capăt cu un astfel de scenariu(guvern PNL-PSD). Am mizat greșit pe faptul că la Cotroceni o astfel de soluție nu va ține”, a declarat Dragoș Tudorache într-un interviu pentru spotmedia. „A venit timpul să facem acel pas către altceva. Nu mai suntem un partid antisistem. Decât zgomot, e mai util să creștem și să ne maturizăm. Te legi cu lanțul de Palatul Cotroceni, ce ai rezolvat? Nu ne dorim să rateze PNRR, iar creșterea noastră politică trebuie să vină din ceea ce ne vom asuma în continuare” , afirmă eurodeputatul USR Dragoș Tudorache.

“Acesta este guvernul PNRR. Indiferent cine e la guvernare, nu are decizia de oportunitate – fac sau nu reformele? Această guvernare are doar opțiunea, cu competențele pe care le are sau nu, să facă acele reforme. Dacă nu se îndeplinesc, nu vin banii“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares