22 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

UPDATE:  Nicolae Giugea, Ionuț Stroe, Mario Ovidiu Oprea, Alexandru Gâdăr și Ștefan Stoica au anunțat pe conturile de facebook că au fost testați negativ și că vor rămâne în autoizolare până la finalul celor 14 zile. 

Interesant este că senatorul Mario Ovidiu Oprea care s-a aflat în contact direct cu Vergil Chițac a scăpat neinfectat: Pentru o informare corecta si din respect fata de cei carora nu le-am putut furniza pana in acest moment date exacte, vreau sa va anunt ca, in ce ma priveste, rezultatul testului Covid 19 este negativ. Date fiind circumstantele in care m-am aflat, respectiv, contactul direct cu dl. senator Chitac, voi urma in continuare procedurile cerute si voi tine cont de absolut toate recomandarile, pentru a-i proteja pe cei din jurul meu. De vineri, ma aflu la Bucuresti, in perioada de izolare de 14 zile, pe care o gasesc necesara, pana la noi masuri. Respectarea procedurilor este un act de altruism intai si, indiferent de functia pe care o avem, alinierea corecta in lupta cu aceasta situatie nu trebuie sa fie negociabila.
Fac un apel cu aceasta ocazie pentru a va ruga sa nu va abateti de la regulile instituite de autoritati, sa fiti responsabili si sa ganditi cu grija fata de cei dragi voua. Multa sanatate tuturor!

„Având în vedere situația creată prin confirmarea infectării cu coronavirus a senatorului Vergil Chițac, conducerea PNL Dolj respectă măsurile de prevenție și se autoizolează. Reamintim faptul că la începutul săptămânii acesteia a avut loc ședința Biroului Politic Național al PNL la care au participat  Ștefan Stoica – președintele PNL Dolj, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, senatorul Mario Ovidiu Oprea, deputatul Nicolae Giugea și consilierul județean Alexandru Gîdăr, ultimii doi fiind validați in cadrul respectivei sedintei drept candidati pentru functia de primar al Municipiului Craiova, respectiv președinte al Consiliului Județean Dolj. Preşedintele PNL, Ştefan Stoica, şi consilierul judeţean Alexandru Gîdăr vor sta izolaţi la domiciliile lor din Craiova, în timp ce ministrul Ionuţ Stroe, senatorul Mario Ovidiu Oprea şi deputatul Nicolae Giugea vor rămâne izolaţi 14 zile în Bucureşti”, se precizează într-un comunicat al PNL Dolj.

Pe această cale, solicităm doljenilor să respecte întru-totul solicitările autorităţilor sanitare, să se auto-protejeze şi să-şi păstreze calmul. Este imperios necesar pentru noi toţi să avem încredere în capacitatea cabinetului Orban de a minimaliza efectele nefaste ale acestei pandemii prezentă în peste 115 ţări de pe întreg mapamondul.

https://www.facebook.com/partidul.national.liberal/videos/199960141275281/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares