14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Mesajul Acțiunii pentru Renașterea Craiovei cu ocazia Zilei Naționale

„1 Decembrie este ziua în care aniversăm un vis devenit realitate. Este ziua în care sărbătorim puterea românilor de a crede în visul lor și de a lupta pentru el. La temelia Marii Uniri au stat credința într-un viitor mai bun, solidaritatea, curajul și demnitatea. Toate aceste lucruri ne-au adus și pe noi împreună pentru Craiova. Iar împreună suntem puternici.

Lucian Săuleanu, președinte ARC: ”În programul de campanie pentru alegerile locale din iunie am spus cu convingere, cu referire la Craiova, că se poate mai mult. Și românii la 1918 au crezut că se poate mai mult. Să crezi asta este primul pas către mai bine. Momentul 1918 nu este doar o lecție de istorie, ci o lecție de viață.

Marea Unire a dovedit că oamenii, atunci când sunt adunați laolaltă, de valori și idealuri comune, capătă o putere de nestăvilit: puterea de a schimba lumea. Românii din 1918 au schimbat, la propriu, destinul națiunii noastre. Datoria noastră este să ne uităm spre trecut pentru a ne reaminti că prezentul și viitorul sunt în mâinile noastre.

Zilele acestea românii s-au unit din nou. S-au unit în stradă, pentru pentru o țară a meritului, a dreptății, a bunului simț.  Și asta pentru că știm că se poate mai mult. Și vrem mai mult. Vrem o țară în care să ne bucurăm cu toții. Și vrem o Craiovă dezvoltată economic și modernă, cu oameni mândri de orașul lor”.

La mulți ani, România! La mulți ani, craioveni!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares