28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Doi dintre liderii PSD cu greutate, Mihai Tuodse și Lia Olguța Vasilescu sunt de părere că social-democrații ar trebui să intre la guvernare.

„Ce pot sa va spun e ca toti colegii din forurile PSD au demonstrat la toate intalnirile responsabilitate si dorinta de a face ceva pentru tara. Nu am avut colegi sa zica ‘Stam in opozitie sa ii omoram pana in 2024. O luptă permanenta nu duce nicaieri. Suntem responsabili, nu asteptam pana in 2024 sa se duca PNL in cap, ca se duce si tara in cap”, a spus Tudose. „Până la miniștri, negocierea e pe programul de guvernare, pe ce bugete sunt la ministerele respective. Ca daca nu ai bani sa faci nimic si te pun acolo ministru doar sa am de cine rade acolo, nu am facut nimic”, a declarat Tudose, fost premier PSD. „Cu doua ministere schioape si fara bani la ele, sa zicem ca suntem si noi in poza, nu merge”, a adăugat el.

„Nouă trebuia să ni se dea mandatul (să formăm guvernul) înca din 2020. Dupa doi ani de guvernare de dreapta a înțeles și populația că dacă mai stăm așa nu reparăm nimic. Încă trei ani cu guvernare de dreapta poate să vină orice partid de pe lumea asta că nu va putea să repare. Cred că se impune o intrare la guvernare a PSD. Noi ne-am si oferit cu specialistii nostri”, a spus Olguța Vasilescu, citată de știripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares