0 0
Read Time:4 Minute, 22 Second

2 (1)

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, marți după-amiază, în comuna Orodel, la o întâlnire cu câteva sute de susținători și simpatizanți ai formațiunii social-democrate, ocazie cu care primarul și, totodată, candidatul PSD pentru un nou mandat, Jane Vîlcomeanu, a prezentat principalele obiective investiționale pe care și le propune în perioada 2016 – 2020.

Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de o echipă formată din președintele executiv al organizației județene a PSD, deputatul Ion Călin, precum și de candidații PSD pentru funcția de consilier județean Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Cosmin Vasile, Sabina Calotă și Mihaela Popescu.

„Mă așteptam să văd atâta lume în sală, pentru că știu ce susținere are domnul primar Jane Vîlcomeanu. De fiecare dată când vin la Orodel, mă simt foarte bine, fiindcă știu că vin la o echipă câștigătoare. Suntem aici pentru a vă demonstra că vă susținem și că îl sprijinim pe domnul primar.

Știm că mai sunt lucruri de făcut în Orodel, dar dumneavoastră aveți norocul unui primar care a deprins lecția elaborării de proiecte prin care să atragă fonduri pentru comunitate. Dacă nu știa să atragă bani de la Guvern, de la consiliul județean sau finanțare europeană, atunci nu puteam vorbi de asfalt, de apă sau de alte investiții majore în comuna Orodel.

Noi am plecat la drum cu Jane Vîlcomeanu, suntem cu el în continuare, vom fi și peste două săptămâni, când sunt alegeri, dar și peste patru ani. Ne dorim ca domnului primar să-i dați majoritatea în consiliul local, dar să votați și lista PSD pentru consiliul județean, pentru ca din rândul colegilor noștri social-democrați să fie ales președintele.

Sigur că acest lucru va fi posibil numai dacă și dumneavoastră veți fi de acord și o să votați PSD pe toată linia. Noi suntem mândri de ce s-a realizat în Orodel și vreau să vă mărturisesc că ne faceți cinste pentru că susțineți candidatul PSD, actualul primar Jane Vîlcomeanu, pentru încă un mandat în fruntea comunei”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Jane Vîlcomeanu, primarul comunei Orodel și candidat din partea PSD pentru încă un mandat, a afirmat că a decis să se înscrie în competiția electorală pentru alegerile locale din 5 iunie pentru a putea continua și finaliza proiectele majore demarate în perioada 2012 – 2016.

„Poate cel mai important avantaj al meu, dincolo de realizările pe care le-am înregistrat de când sunt primar, este faptul că m-am născut în Orodel. Aici am crescut, am muncit și tot aici am să activez în continuare. Față de oamenii cu care am lucrat, mi-am făcut datoria și nu i-am abandonat.

În urmă cu câțiva ani, m-am decis să candidez la primărie pentru că am fost nemulțumit de lipsa unor perspective și a proiectelor care să dezvolte comuna noastră, Orodel. De atunci, am încercat să fac bine comunității din rândul căreia fac și eu parte și pot spune, uitându-mă în trecut, că s-au realizat foarte multe lucruri. Nu vreau să vă promit investiții pe care nu le pot face, dar am rugămintea să nu vă lăsați influențați de cei care doar vă promit. Vă rog să votați PSD atât la primar și consiliul local, cât și lista noastră pentru consiliul județean”, a spus candidatul PSD la Primăria Orodel, Jane Vîlcomeanu.

La rândul său, președinta Organizației de Femei a PSD Dolj și candidat la o funcție de consilier județean, Lavinia Craioveanu, a spus: „Am venit cu mare drag să-l susținem pe domnul Jane Vîlcomeanu pentru a obține un nou mandat în fruntea comunei Orodel, dar și să vă rog, în același timp, să ne susțineți și pe noi, la consiliul județean.

Mă bucur să văd atât de multe doamne în sală și vreau să-l felicit pe domnul primar, fiindcă a știut să le atragă de partea domniei sale. Cu așa susținere, nu se pune problema ca domnul primar să nu câștige alegerile, ba va reuși chiar cu un scor foarte mare.

Cel mai bine pentru Orodel, dar și pentru PSD, este ca domnul primar să administreze în continuare comuna dumneavoastră, pentru că a demonstrat că o face chiar foarte bine. Puteți merge cu fruntea sus și să spuneți tuturor locuitorilor că PSD vine cu fapte. În timp ce contracandidații noștri vă spun ce vor face, noi mergem și vă spunem ce am făcut, iar domnul primar Jane Vîlcomeanu este exemplul cel mai bun, pentru că se vede foarte bine ce a realizat.”

Președintele executiv al organizației Dolj a PSD, deputatul Ion Călin, a afirmat: „Vin cu deosebită plăcere la dumneavoastră, pentru că ajung într-o localitate în care s-au făcut foarte multe lucruri. Orodel este un exemplu de bună guvernare, un exemplu de cum poate administra PSD o comună. Să aveți mare încredere în PSD, pentru că noi vrem să construim, să facem ce trebuie pentru a le reda românilor sentimentul demnității. Alegerile locale sunt foarte importante, iar ce a făcut Jane Vîlcomeanu aici, puțini primari se pot lăuda că au realizat. Prezența dumneavoastră într-un număr foarte mare la întâlnirea cu noi și cu primarul îmi demonstrează că-l apreciați și îi apreciați munca pe care a depus-o în beneficiul comunității.”

 Biroul de presă al PSD Dolj

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares