30 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 22 Second

Predesti (2)

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, joi după-amiază, alături de candidații social-democrați la funcția de primar în comunele Sopot și Predești, Cătălin Trăistaru, respectiv  Gheorghe Ganea, la întâlniri cu echipele de campanie și susținătorii din cele două localități.

Liderul PSD Dolj a fost însoțit de președintele executiv al organizației județene a partidului, deputatul Ion Călin, și doi dintre candidații pentru o funcție de consilier județean: președinta TSD Dolj, Alexandra Presură, și consilierul județean Fănel Văduva, președintele organizației PSD Predești. „Am mers în două localități învecinate, în care, deși situația este diferită – pentru că, în timp ce la Sopot le propunem cetățenilor continuitatea, la Predești ne dorim să producem schimbarea -, mesajul nostru este același: PSD Dolj își susține candidații la funcția de primar, le este alături acum și le va fi, și în următorii ani, un partener împreună cu care să-și dezvolte proiectele. Fiecare localitate din județ merită șansa de a avea în fruntea primăriei un om cu viziune, care identifică posibilitățile de accesare a fondurilor europene, dar știe să se și folosească de ele, să elaboreze proiecte, să obțină finanțare și să le ducă la bun sfârșit. Altfel, știm cu toții că banii colectați din taxe și impozite locale abia dacă acoperă cheltuielile cu  funcționarea primăriei și în nici un caz nu ajung și pentru investiții. Din acest punct de vedere, comuna Sopot este un caz fericit, pentru că are deja, în Cătălin Trăistaru, un astfel de primar, un exemplu în materie de administrație eficientă și bună gestionare a fondurilor, și nu trebuie decât să-l păstreze. Eu sunt sigur că Sopotul va alege în proporție covârșitoare să continue cu primarul în funcție și candidatul nostru pentru un nou mandat, pentru că deja a convins și a câștigat aprecierea și respectul comunității, prin investițiile pe care a reușit să le realizeze. De partea cealaltă, la Predești, venim cu Gheorghe Ganea ca o alternativă pentru primărie. Candidatul nostru are experiență în administrație, are și un set de proiecte prin care vrea să abordeze câteva din prioritățile comunei. Propunem un candidat care pune și el accentul pe accesarea fondurilor europene pentru finanțarea investițiilor, fiind hotărât să maximizeze eficiența primăriei în obținerea banilor din surse externe. Oamenii nu trebuie să uite însă că, pe cont propriu, unui primar îi este foarte greu să-și pună în aplicare strategia de dezvoltare. Candidații noștri au întregul sprijin al PSD Dolj, dar au nevoie și de echipe puternice în consiliile locale, pentru a-și putea promova proiectele. Doljul are nevoie de o majoritate PSD și în consiliul județean, ca o garanție că, pe toată linia, de la primar la președintele CJ, există o preocupare adevărată pentru dezvoltare“, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Sopot (46) (817x1024)

La rândul său, președintele executiv al organizației județene a PSD, deputatul Ion Călin, a precizat: „Candidații noștri la primăriile din Sopot și Predești au sprijinul PSD, au sprijinul celui mai serios partid de pe eșichierul politic din România, care a știut de fiecare dată să își respecte angajamentele asumate. De altfel, ne aflăm într-un moment în care cota de popularitate a PSD este comparabilă, dacă nu mai mare decât cea pe care o înregistra în 1992, iar acest lucru este tocmai rezultatul acestei responsabilități dovedite, este și rezultatul celei mai bune guvernări din istoria postdecembristă, Cabinetul Victor Ponta. Susținătorii noștri pot merge cu fruntea sus să le spună oamenilor că noi suntem cei care au reparat nedreptățile comise de alții, noi suntem cei care au așezat țara pe traiectoria creșterii economice, cei care au găsit resursele financiare și pentru măsuri sociale, dar și pentru investițiile de care au nevoie comunitățile. Le-am transmis echipelor PSD de la Sopot și Predești că este nevoie de mobilizare, că trebuie să câștigăm alegerile locale din 5 iunie cu un rezultat care să ne ofere certitudinea unei victorii și în toamnă, la alegerile parlamentare. Este nevoie ca, în 2016, PSD să revină la guvernare pentru a repune țara pe drumul dezvoltării, în beneficiul românilor.“

 

Biroul de presă al PSD Dolj

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares