17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Liderii PSD Dolj au avut o întâlnire informală, joi seara, cu activul de partid. Social-democrații au dorit să ia pulsul oamenilor după evenimentele din ultimele zile.

”În toată această perioadă am ținut legătura cu colegii de partid, ne-am consultat permanent pe mijloacele de comunicare, dar era normal să ne întâlnim și față în față și să îi ascultăm. Pentru noi sunt importante părerile oamenilor și am dorit să le ascultăm de la cei care zilele acestea au stat de vorbă cu aceștia, de la primarii noștri, de la președinții de organizații locale, de la consilieri și parlamentari. Concluzia întâlnirii de azi este că susținem Guvernul Grindeanu, un Guvern legitim rezultat în urma votului din 11 Decembrie 2016. Ne arătăm susținerea inclusiv prin campania de strângere de semnături. Suntem uniți, continuăm dialogul cu cetățenii și le explicăm măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat până în prezent. Aplicăm Programul de Guvernare, ne ținem de promisiune!”, a declarat președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a declarat pentru PUNCT OCHIT că guvernul Grindeanu are suținerea totală a membrilor PSD Dolj.  „M-am bucurat sa constat ca primarii vin cu mesaje puternice de susținere a Guvernului Grindeanu și apreciază masurile sociale luate încă din prima luna de guvernare”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

La întâlnirea de la Filarmonică a participat și primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares