Marian Irinei tatonează terenul la șefia CJ Dolj: atacul de la Căciulatu. Ținta: Claudiu Manda

 Marian Irinei tatonează terenul la șefia CJ Dolj: atacul de la Căciulatu. Ținta: Claudiu Manda

După ce Marcel Marcea a părăsit Consiliul Județean Dolj fiind tras pe dreapta de ANI, liberalul Marian Irinei încearcă să preia rolul de portavoce al new PNL. Mai mult, Irinei încearcă să se poziționeze ca și contracandidat al președintelui PSD Dolj, Claudiu Manda la șefia CJ Dolj. 

psd

Irinei a căutat la ședința CJ Dolj să-l provoace pe președintele PSD Dolj, deputat pe colegiul Cetate.  ”Dacă mergeți la Căciulatu, nu știu câți dintre dumneavoastră ați avut ocazia, veți vedea că dacă schimbi data, lucrurile sunt absolut la fel. E inadmisibil ca o localitate aflată la 30 de km de Craiova să nu aibă un drum decent. Doamne Ferește să aibă cineva vreun accident vascular, sau o altă urgență medicală. Oamenii aceia nu au nici preot la Biserică, nu au duhovnic, nu au un om căruia s-și spună păcatele. Vine cel din Terpezița o singură duminică din lună. Nu vreau să politizez subiectul, dar vă tot vedem pe facebook prin poze, pe scene, cu primarii Dumneavoastră pe care îi susțineți. Primarul e pesedist, e primar de 15 ani, a fost declarat incompatibil și s-a angajat acum consilier al primarului interimar, tot ca să se agațe de funcție, nici n-a părăsit biroul. I-am întrebat pe oameni dacă au văzut vreun parlamentar pe acolo în ultimul an. Mi-au zis: „Ce parlamentar, că n-am mai văzut primarul de la alegeri”. E o localitate de pe colegiul domnului Manda, președintele PSD Dolj și de pe fostul colegiu senatorial al doamnei primar Lia Olguța Vasilescu. Oamenii mai au speranțe,  sunt alegătorii dumneavoastră, vă rog să aveți grijă de ei”, a spus Irinei, citat de oltenasul.ro

Claudiu Manda a reacționat imediat după ședința CJ Dolj: „Nu cred că a fost la Terpezița. Mie unul nu-mi vine să cred că domnul Irinei a fost la Căciulatu, pentru că știu că dumnealui, în propriul partid, i se spune „Minciunică”. Deci nu pot pune prea mare preț pe afirmațiile domniei sale. Cred că mai degrabă vrea să revină în politică și a căutat un subiect de alt gen, pentru că, în ultima perioadă a fost celebru din alte motive, ca participant la lupte, bătălii și altele de asemenea (aluzie la conflictul lui Irinei cu fostul coleg de partid Cristi Mitricof, care l-a reclamat a poliție pe liberal – nr). S-a lăsat de Kombat și vrea să revină în politică. Eu am fost mai des la Terpezița și la Căciulatu, nu am așteptat trei ani ca domnul Irinei, așa că știu foarte bine și care sunt problemele sătenilor de acolo și ce au făcut autoritățile locale și județene ca să-i sprijine”.

0 Shares