22 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Candidatul PNL, Mario Ovidiu Oprea, și-a depus dosarul de candidat duminică.  Alături de Oprea au venit colegii de partid și secretarul general interimar, Cristian Bușoi.

Mario Ovidiu Oprea: Le mulţumesc celor peste 7.000 de craioveni care m-au susţinut în acest demers al meu cu făgăduinţa că vom face echipă împreună şi vom reporni motoarele Băniei aşa cum au fost ele turate odată. Problema principală cu care ne vom confrunta şi pe care am întâlnit-o în acest demers de strângere de semnături este faptul că oamenii nu ştiu că sunt alegeri pe 11 iunie. Dacă oamenii nu vor fi informaţi ne vom lovi de un absenteism foarte mare, lucru nedorit de noi, dar dorit de alte partide. Autorităţile locale şi centrale nu fac nimic pentru a fi informaţi de acest lucru. Decât să fie acele panouri (n.red.: panourile în care apare fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu) împreună cu candidatul PSD, Mihail Genoiu) în diferite scopuri, ar fi scris pe acele că oraşul Craiova nu mai are primar şi că vor fi alegeri pe 11 iunie. Dar ne vom strădui şi îi vom anunţa. Craiovenii îşi doresc o administraţie la vedere, iar în acest moment se confruntă cu o birocraţie în administraţia locală, cu o politizare excesivă şi chiar spun că s-au confruntat cu fenomen generalizat de corupţie. Va trebui să punem punct acestui lucru. Şi mai este nevoie de un lucru foarte important: este nevoie de o reindustrializare a oraşului nostru, este nevoie de redeschiderea acelor fabrici serioase care au creat acele locuri de muncă pentru toţi craiovenii şi perspectiva zilei de mâine pentru tineri. De aceea oamenii spun că îşi doresc ca oraşul nostru să redevină polul industrial pe care ei îl ştiau, centru industrial şi centru universitar. Mă voi strădui să fiu primar energic, deschis, disponibil, integru, aşa cum reiese că şi-l doresc din toate studiile pe care noi le-am făcut în acest moment în raport cu partea a doua a acestui mandat până în anul 2020 când vor avea alegeri din nou pentru funcţia de primar al Craiovei.

Stirea inițială

Un comunicat remis de către PNL Dolj ne informează că dumincă, senatorul Mario Ovidiu Oprea, își va depune dosarul de candidatura pentru funcția de primar al Craiovei. Câteva rânduri mai jos află că delegația PNL Dolj va fi condusă de Cristian Bușoi, știrea care confirmă faptul că liberalii doljeni îl vor suține la șefia partidului pe actualul europarlamentar.  „Domnul senator Mario Ovidiu Oprea va depune, duminică, 21.05.2017, ora 11:30, la Biroul electoral de circumscripţie nr.1 Craiova, cu sediul pe strada A.I.Cuza, nr.7 (Primărie), dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova. Delegaţia PNL Dolj va fi însoţită de Secretarul General al Partidului Naţional Liberal, domnul Cristian Buşoi”, se precizează în comunicatul PNL Dolj.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares