3 decembrie 2023

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Marian Stroe, sustine o conferinta de presa legata de masurile guvernamentale de sprijinire a sportului si masurile de asigurare a conditiilor pentru reluarea competitiilor la anumite discipline sportive indoor.Actiunea s-a desfasurat in Sala Nadia din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului din Bucuresti, miercuri 23 septembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

0 0
Read Time:3 Minute, 16 Second


Craioveanul Ionuț Stroe este Ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Orban și candidat din partea PNL în Dolj, pentru un loc în Camera Deputaților. Ziarul nostru găzduiește opinia sa despre cum vor schimba alegerile România.

Pe 6 decembrie terminăm ce-am început la urne. O schimbare de care România și Oltenia au nevoie. După votul-sancțiune împotriva lui Dragnea la europarlamentare, după alegerea Președintelui Klaus Iohannis și a noilor administrații locale, acum este timpul unei guvernări pentru dezvoltare. Este timpul pentru un parlament onest, care face ceea ce promite, fără majoritățile toxice care blochează tot.
România are nevoie de oameni politici cu rezultate – de lideri pregătiți și capabili de a livra proiecte, care sunt implicați 100% pentru domeniile lor. Este tema acestor alegeri. Românii și societatea românească vor mai mult de la stat și de la politicieni.
PNL a făcut diferența în ultimul an! Sunt membru în Guvernul Orban și pot să vă mărturisesc că s-a muncit enorm pentru a recupera anii pierduți, în toate domeniile, de la economie și agricultură, până la domeniul meu, sport și tineret; cu toate că PNL nu a avut o majoritate în parlament și s-a confruntat și cu o pandemie istorică.


PNL, multe proiecte din care câștigă Oltenia
Oltenia a avut de câștigat din guvernarea PNL și va avea de câștigat și mai departe. De ce? Pentru că a fost pusă în centrul investițiilor, iar aceste proiecte vor aduce prosperitate și locuri de muncă.
Toate capitolele Programului nostru de guvernare, al PNL, se referă într-un fel sau altul la Dolj sau Oltenia. Cuvântul cheie fiind „investiții pentru oameni” – adică investiții în școli și licee, în obiective culturale, în drumuri expres, în spitale, în rețele de gaze. Sunt proiecte care se întâmplă deja, nu mai sunt doar pe hârtie. Au fost pornite sau accelerate în acest an.
Vorbim despre Spitalul regional, despre drumul expres Craiova – Pitești, despre noul drum expres Calafat – Lugoj, colegii modernizate în Craiova, Portul Calafat, despre noul bazin olimpic Tineretului sau modernizarea Operei și Teatrului Național. Și mai sunt multe.
Sursa acestor bani? Să nu uităm că bani am mai avut alocați de la UE, dar contează să știi ce faci cu ei! Suntem la etapa la care introducem în planurile de investiții proiectele din fonduri europene în perioada 2021-2027. Este acel veritabil „Plan Marshall” pentru România – 80 de miliarde de euro care vor relansa infrastructura și economia țării. Diferența este că noi, PNL, avem și putem să facem aceste proiecte!
După tot ce s-a întâmplat, PSD trebuie să rămână în trecut
În momentul de față, și mai ales în Oltenia, PSD nu mai este credibil să vorbească despre a conduce România sau în Dolj, după ce a ținut regiunea pe ultimele locuri în toate clasamentele timp de 30 de ani.
Doar în ultimii 4 ani, PSD a avut cu totul altă agendă decât ceea ce a promis în alegeri: a avut doar o agendă pentru baroni, pentru subordonarea și demolarea justiției, pentru interesele lui Liviu Dragnea, ori pur și simplu a făcut cu totul altceva decât să conducă treburile publice și să îi pese de oameni.
După toate acestea, în 2019, PNL și-a asumat răspunderea guvernării în condiții foarte dificile. România nu mai putea sta pe mâna unora ca Viorica Dăncilă pentru că s-ar fi prăbușit. Au fost și alții care, atunci când a fost momentul mai greu, toamna trecută, au ezitat să facă un pas curajos în față și să își asume să vină la conducere.
Am încredere, așadar, că românii vor răsplăti oamenii politici și partidele care pot să facă ce spun, iar, în acest punct, PNL a dovedit că este peste toată oferta politică de pe piață. La fel cum administrațiile liberale au arătat că Se Poate, Guvernul Orban a arătat că putem Dezvolta România!

Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC CITYNET ADVERTISING SRL, portal – punctochit.info, cod AEP 11200025

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares