25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Procurorul craiovean care îl anchetează pe premierul Victor Ponta a ajuns ţinta ironiilor realizatorului „În gura Presei”. Mircea Badea i-a găsit imediat o porecla magistratului: Jean de la Craiova. Porecla este numele de scenă a unui  celebru manelist care nu are legătură cu Craiova.  Tot Mircea Badea a lansat în spaţiu public informaţia că Uncheşelu ar avea 26 de ani.”Exista indicii temeinice si pentru 26-27 de ani. Ce ne facem?! (…)Pana la urma exista indicii temeinice ca ar avea 36 de ani. Calatoria continua.(…)Aseara multa lume a contrazis informatia pe surse pe care o aveam conform careia procurorul Uncheselu ar avea 26 de ani. Multi mi-au scris pe feisbuc cum ca de fapt varsta e de 36. Gandul (care e oficinia DNA) zice 27. Pana la urma cum e?”

 Pe pagina de facebook a lui Mircea Badea a apărut şi informaţia că Uncheşelu a făcut parte din echipa procurorilor craioveni care a câştigat Cupa Magistraţilor: „Craiova castiga cea de-a 10-a editie a Cupei Magistraţilor după 4-1 în finală cu ASPR Bucureşti. Timisoara in premieră pe locul 3. Editia a VII-a a Cupei, desfăşurată la Piatra-Neamţ, premiată pentru cea mai bună organizare. M. Bîlu (ASPR) golgeterul iar Jean Uncheşelu (Craiova) cel mai bun jucător al primelor 10 ediţii”. 

Uncheşelu a devenit procuror în 2011 printr-un decret semnat de Trian Băsescu:  „Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 02 februarie 2011, decretele de numire in functia de procuror, a urmatoarelor persoane, absolventi ai Institutului National al Magistraturii, care au promovat examenul de capacitate organizat in perioada 06 august – 13 decembrie 2010″.

Tot pe contul de facebook a apărut şi o fotografie cu de acum celebrul procuror.

sursa foto: https://www.facebook.com/pages/Mircea-Badea-chiar-el/339817559450850?fref=ts


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares