23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Bine ai venit acasă, Mirel!, mesajul cu care a fost primit Rădoi de cei de la club.

Sorin Cârțu: Să fie cel care doboară recordul meu și să nu mai fiu ultimul antrenor care a câștigat campionatul cu Craiova.

Sunt nerăbdător să încep munca. Și familia se săturase de mine. Nici nu o sa auziți cuvinte mărețe de la mine, pentru că am venit să muncesc, să rezolvăm problemele de aici. Dacă n-ar fi probleme, n-aș fi ajuns aici, trebuie să fim sinceri.

Mirel RĂDOI

Mirel Rădoi: Este un eveniment fericit pentru mine. Am venit să muncesc. Aș vrea să-i mulțumesc lui Balint. Cel mai important meci este cel de joi. (…) E un vis îndeplinit. V-am spus că într-o zi voi fi antrenorul Craiovei (…) Condițiile sunt altele acum față de precedenta discuție (…) Sunt nerăbdător să încep munca. Și familia se săturase de mine. (…) Nistor și Vână se întorc la antrenamente (…) Nu am bagheta magică. (…) E prematur să vorbim de obiective. Important e să ne calificăm joi. (…) O schimbare de atitudine, asta aștept. Avem două zile să lucrăm tactic. (…) Nu am așteptări speciale de la suporteri. Dacă vrem să fie aproape de noi primul pas e la noi. Un joc spectaculos să-i facem să vină la stadion. (…) Mă bucur că au fost acceptate condițiile și că sunt aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares