23 februarie 2024
0 0
Read Time:4 Minute, 20 Second

Adrian Mititelu s-a declarat mulțumit de jocul prestat de FCU și consideră că mai are nevoie de ceva ca să bată pe CSU. FCU rămâne fără victorie în fața echipei lui Rotaru.

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul. Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei. Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei. FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Totul despre războiul Craiovelor. Peluza Nord vs. Peluza Sud. Mititelu vs. Rotaru. Croitoru vs Balint

Craiova lui Mititelu, fără victorie în fața Craiovei lui Rotaru. Balint joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului: dacă pierde e ca și schimbat. De la FCU va lipsi cel mai în formă jucător, playmaker-ul Bauza

Peluza Sud se strânge la ora 17 în Centrul Vechi: Noi ne vedem duminică, începând cu ora 17:00, în Centrul Vechi, toți în negru și pregătiți așa cum știm noi mai bine.

Peluza Nord se strânge 𝐋𝐀 𝐎𝐑𝐀 𝟏𝟖:𝟑𝟎 𝐋𝐀 𝐁𝐄𝐑Ă𝐑𝐈𝐀 𝐏𝐋𝐀𝐘 , 𝐕𝐈𝐒 𝐀 𝐕𝐈𝐒 𝐃𝐄 𝐌𝐄𝐑𝐂𝐔𝐑

Meciurile directe, avantaj Rotaru

  • FCU Craiova – Universitatea Craiova 0-0 (14.09.2013)
  • Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-0 pe teren / 3-0 la masa verde ( 23.11.2013 / meciul a fost decis la masa verde cu victoria gazdelor, după ce FCU Craiova s-a retras din campionat)
  • FCU Craiova – Universitatea Craiova 0-2 (03.10.2021)
  • Universitatea Craiova – FCU Craiova 2-0 (14.02.2022)

Oracolul din Bălcești o vede favorită pe FCU

“Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

MITITELU: NU va fi un capăt de țară dacă nu batem. Mai avem timp

CROITORU: Este cel mai important lucru pentru cei ce iubesc FCU

Este un derby al orgoliilor. Este cel mai important lucru pentru cei ce iubesc FCU. Avem obligația să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Sunt trei puncte în joc care ne ajută să ne îndeplinim obiectivul. Am pregătit meciul normal, așa cum am pregătit toate meciurile. Nu e nimic special din acest punct de vedere. Este un meci extraordinar în afara terenului. Noi știm ce avem de făcut. Când joci din trei în trei zile există o anumită uzură. Dacă era mijlocul campionatului era altceva, dar acum e început de campionat și e normal să se resimtă, dar de asta s-au calificat, pentru a juca în cupele europene. Și noi ne dorim acest lucru. Echipa joacă, dar e loc de mai bine. Eu sunt mulțumit de ce arată echipa, dar ne dorim mai mult. Când îți propui lucruri mărețe, e normal ca ce ai făcut până acum să fie egal cu zero. Ne dorim să devenim mai buni de la meci la meci”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

BALINT: E un meci special, dar și dificil pentru noi

„E un meci special, dar și dificil pentru noi. Un meci care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere și, în general, caracterele puternice se văd în momentele grele. Am avut multe discuții cu băieții, atât colectiv, cât și individual, iar reacția lor a fost foarte bună. Sunt sigur că acest lucru se va vedea duminică pe teren. Oboseala se simte, cu meciuri din trei în trei zile, dar nu vreau să ne plângem. Trebuie să avem o reacție foarte bună în meciul de mâine seară. Ne dorim cu toții mai mult și muncim în fiecare zi”, a spus Laszlo Balint, în cadrul unei conferințe de presă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares