15 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Mititelu face ce stie mai bine: joaca la cacealma. Nu are echipa dar încearcă să asmută suporterii împotriva municipalităţii şi a sefului AJF Dolj, Silviu Bogdan. Susţinut puternic de Gazeta Sporturilor, Mititelu a început cu fumigenele. Mai întâi, le-a furnizat celor de la Gazeta Sporturilor informaţia cum că Silviu Bogdan nu ar vrea să înscrie noua U Craiova în Liga a IV-a. A inventat  chiar şi o incompatibilitatea între funcţia deţinută de Silviu Bogdan la AJF şi cea de la CSU, coordonator al centrului de juniori, deşi noul statut al FRF nu a intrat în vigoare. Mai mult, Silviu Bogdan e pus să comenteze o cerere ipotetică de înscriere a U Craiova în Liga a 4-a: „Nu am primit nimic de la U Craiova. Aştept cererea domnului Mititelu. Nu eu decid  daca va juca sau nu în Liga a 4-a”.

Miercuri, Mititelu, prin reorganizata U Craiova S.A., a făcut o cerere oficială adresată Primăriei Craiova pentru a folosi terenul de antrenament Petre Deselnicu şi stadionul Extensiv. Mititelu cere condiţii egale cu CSU. Ce nu ştie Mititelu este că patronii de la CSU au băgat pâna acum vreo câteva zeci de mii de euro în baza de pe Extensiv pentru a fi omologată pentru Liga I. Daca vrea drepturi egale cu cei de la CSU să platească la fel ca ei. Puţin probabil să o facă.

După cum recunoaştea în celebra conferinţă de presă de relansarea a U Craiova „oricum sînt sărac, nu am bani, nici un leu. Îi vor ajuta însă cu ce pot legat de probleme juridice. Și le-am promis că pînă în primăvara lui 2016 le fac un teren-două de antrenament pe unul dintre terenurile mele din Calea Severinului. Acum nu am bani”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares