30 mai 2024
0 0
Read Time:54 Second

Replici  la distanță între parlamentarii doljeni după moțiunea de cenzură. Protagoniști: deputatul liberal Nicolae Giugea și senatorul PSD, Radu Preda. 

„Am votat moțiunea de cenzură. Chiar dacă nu a trecut, am spus ceea ce aveam de spus – acest guvern catastrofal trebuie să plece. Cât despre cei care ne acuză că suntem o Opoziție slabă, le transmit că în Parlament suntem atâția câți am fost trimişi prin vot. Astăzi ne-am manifestat foarte vocal, ceea ce i-a deranjat foarte mult pe pesediştii care au fugit de la vot. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături!”,  a scris deputatul pe contul de facebook.

„PNL încă se crede în rol principal într-un film de serie B cu sintagma „luptam pana la capăt”, pana o să-și dea seama ca războiul in care lupta ei nu exista, noi, cei din coaliția de guvernare vom continua sa „muncim până la capăt” asa încât angajamentele asumate să se transpună în bunăstare, creștere de salarii și pensii, creștere economica și o viata mai buna pentru toți românii!”, a reacționat senatorul, tot pe facebook.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares