21 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Gigi Mulțescu a făcut o analiză a echipei îniantea meciului cu Viitorul. Mulțescu recunoaște subțirimea lotului si spune că va miza pe jucătorii crescuți de club 

„Trecem printr-o perioadă mai grea cauzată de programul încărcat, de accidentările care ne-au subțiat lotul, de deplasările lungi. Trebuie ca în cel mai scurt timp să aducem lotul la un nivel fizic care să ne permită să abordăm jocul în condiții normale. Recuperarea jucătorilor este foarte importantă. Am plătit calificarea în semifinalele Cupei cu oboseala severă ce s-a văzut la meciul cu CFR Cluj. Parte și din vina noastră pentru că programul nu a fost prea bine făcut. Trebuia să rămânem cantonați la Severin și nu să plecăm, dar nu m-am putut impune, fiind euforia atât de mare după ce am eliminat-o pe Dinamo.

În ultimele partide echipa a funcționat, ne-am creat faze de poartă, ceea ce înseamnă că nu suntem în criză. Este adevărat, dacă ne raportăm la subțirimea lotului se poate spune asta. Dar avem o pepinieră bună, vom promova jucători de acolo. Eu am fost patru mandate la Sportul Studențesc și pe această strategie s-a mizat și acolo: promovarea jucătorilor crescuți de club. Singura problemă este că la jucătorii tineri apare inconstanța. Dar ei trebuie mobilizați, sprijiniți să-și câștige locul în echipă.

Nu are sens să vă spun cât de important este meciul de joi. Întâlnim liderul campionatului, o echipă formată în majoritate din tineri crescuți la Academia lui Hagi, care joacă de mult timp împreună, iar acum s-au maturizat, au căpătat experiență. Noi trebuie să stăm bine fizic, să abordăm o partitură care să ne permită să luăm punct sau puncte. Dacă batem la Viitorul și Steaua reintrăm în lupta pentru titlu.

Marea problemă în privința accidentărilor este în compartimentul defensiv, unde nu putem conta pe Barthe și Popov. Totodată, Dumitraș nu este pregătit complet pentru a duce 90 de minute, dar poate reprezenta o soluție în caz de forță majoră. Până la ora jocului încercăm să remediem problemele din apărare care depind de noi.

Nu-l vom avea la dispoziție nici pe Ivan în ofensivă, după cartonașul roșu primit în etapa precedentă. Am spus și imediat după meciul de la Pitești că această eliminare reprezintă un duș rece pentru Ivan, mai are până să se maturizeze ca fotbalist. Joi, Alexandru Băluță va purta banderola.

Pe CFR am dominat-o la toate capitolele, mai puțin la faulturi. Posesie, pase – 500 la 300 și ceva. Am schimbat ofensiv, la 2-1 am avut prin Gustavo ocazia de a face 2-2. La 3-1, Jazvic a fost aproape de a reduce echipa în joc. Dar am fost cu frâna de mână trasă din punct de vedere fizic și neșansă. Cu CFR în trei meciuri au avut o jumătate de ocazie. De data asta au avut o strategie inteligentă, au așteptat și ne-au întins capcane, iar noi am căzut în ele.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares