29 februarie 2024
0 0
Read Time:4 Minute, 25 Second

Jocul de la Ovidiu s-a încheiat cu o bătaie generală, Gică Hagi fiind cel care a pus gaz pe foc. Hagi l-a îmbrâncit pe Vătăjelu iar Rambe a sărit în apărarea acestuia.  

rambe

Foto: gsp.ro

Bogdan Vătăjelu a relatat ce s -a întâmplat la finalul meciului. „S-a terminat meciul, Cătălin Carp a venit şi mi-a adresat nişte injurii… Mă rog, el a fost mai bun, a câştigat, dar nu trebuia să se termine în felul ăsta. Lucrurile au degenerat cum nu trebuia şi e păcat, pentru că a fost doar un meci. Chiar dacă ne-au învins fără să avem o ocazie destul de clară, nu trebuia să se termine aşa şi îmi pare rău că am rămas cu un gust amar din cauza a ceea ce s-a întâmplat. În privinţa jocului, eu am făcut o greşeală în minutul 5, a trebuit să trec repede peste ea şi am încercat să fac cât mai multe lucruri bune după aceea, să ajut echipa, dar nu am putut mai mult. Asta am putut astăzi şi îmi pare rău că din greşeala mea s-a luat primul gol. Poate că altul era cursul partidei dacă nu făceam eu acea eroare. Nu ştiu care este problema noastră legată de această inconstanţă, am avut două meciuri destul de apropiate ca zile, am avut de parcurs şi un drum destul de lung, cred că se poate vorbi şi de puţină oboseală. Asta e, trebuie să mergem înainte, avem un meci cu CFR Cluj şi sperăm să luăm cele trei puncte. Situaţia nu este critică, suntem pe locul trei, iar obiectivul nostru principal este accederea în play-off. Sper să ne îndeplinim acest obiectiv“.

rambe-1

Gheorghe Mulțescu a declarat că nu a văzut ce s-a întâmplat„ Nu ştiu nimic despre incidente. Eu am plecat imediat la cabină. Am vrut să-l felicit pe Gică Hagi, nu era, şi am plecat. Nu mai aveam dispoziţia să mai stau şi în plus ne grăbeam să şi plecăm spre Craiova. Unii dintre jucătorii mei mi-au spus că şi ei au fost bruscaţi, dar, mă rog, era nebunia de după evenimente. Nu ştiu de unde a plecat totul. În timpul jocului a fost o agresivitate peste limita regulamentului, părerea mea, am fost faultaţi continuu. Arbitrajul ne-a dezavantajat în multe faze. Nu credeam că o să se ajungă aici. Văd că şi portarul lor e foarte nervos. Rambe o să sufere rigorile ”legii”. Îmi pare rău pentru Gică Hagi că a suferit nişte injurii sau ce a suferit el, dar eu cred că era bine să nu se bage. Cred că el s-a expus. Are conducători în club şi nu trebuia să facă treburi din astea. Probabil că el e foarte implicat şi a vrut să gestioneze toate problemele. Îmi pare rău pentru finalul ăsta. A fost mare miza, dar noi nu am fost atât de disperaţi“.

rambe-2

„Eu raman cu ce am facut pe teren, am facut un joc bun si am meritat victoria. Au venit straini in Romania care ma injura. Si aici, si acolo. Macar sa fie straini de valoare, sa fie valorosi. Acolo m-a injurat Madson, la mine acasa! Ma duc sa-i despart la finalul meciului si el ma injura. Sa ii intrebati pe jucatori, au fost injurati toti meciul. Strainii astia care vin sa fie mai buni. Sa ne arate ca merita! Sa nu vina ei sa ne faca program, sa intre la bataie si ei au cate 10 kg in plus! Vin si fac legea la noi. Craiova e suparata? Pai noi i-am batut, am jucat mai bine.  Jucatorii straini sa aiba respect fata de fotbalul romanesc, cand tu nu ai respect fata de mine nu mai am ce sa spun. Pai sarea el la bataie cu mine? Pai ce voia, sa ne bata pe toti? Ce a facut Ramniceanu nu e bine. Jucatorii mei au fost injurati tot meciul.  Sunt doua echipe frumoase, ei ne-au batut la ei, noi i-am batut la noi. Miza era mare, normal. Sunt fericit, am facut un meci fantastic contra unei echipe foarte bune.”, a spus Hagi dupa meci.

Rambe va fi sancționat pentru că a dat cu pumnul, nu pentru ce s-a întâmplat cu Hagi. Partida a degenerat în final și acest lucru nu ne face cinste. La final, Răzvan Marin și Vătăjelu stăteau de vorbă. În acel moment, Gică Hagi a intervenit între cei doi într-o manieră care i-a surprins și pe ei. Înainte, avusese un schimb de gesturi internaționale cu Rambe. Marin și Vătăjelu discutau normal la finalul unui meci. Nu se băteau, nu nimic. Pe de altă parte, dacă ei se băteau sau ceva, normal era ca Hagi să intervină la jucătorul său, nu la fotbalistul Craiovei. A fost un gest nepotrivit al lui Hagi. Ca ce chestie să-l împingă pe Vătăjelu? De acolo, lucrurile s-au inflamat. Am fost de față și la vestiare. Hagi a venit revoltat, răvășit și foarte incisiv, acuzând că vin străinii să ne bată la noi acasă. Eu îi transmit să stea liniștit, că n-a venit niciun străin să îl bată sau să ne cotropească” a fost mesajul transmis de președintele oltenilor la TV Sport ro.

Eu nu mă pricep la K1, ci la fotbal

Gigi Mulțescu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares