17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Gigi Mulțescu a acordat un interviu siteului oficial al clubului în care vorbește despre lotul pe care îl are la dispoziție și anunță că CSU va juca un fotbal ofensiv în sezonul următor. 

mult

„Este, la prima vedere, o perioadă scurtă. Dar ținând cont că am avut un cantonament centralizat, care se apropie de 18 zile, este o perioadă lungă, mai ales că nu au fost pauze. Mi-am făcut o părere în privința grupului, iar ea este favorabilă în ceea ce privește integritatea, calitatea și rezistența psihică pe care au avut-o. E un lot unit, bun, n-am întâlnit multe loturi așa, cu jucători cuminți, preocupați de muncă. Sunt foarte mulțumit de felul cum s-au comportat”

„Sunt câțiva jucători talentați, care au crescut, care s-au maturizat mai repede. Sunt aproape de echipa întâi. În momentul de față nu pot să spun că vreunul din cei doi-trei jucători remarcați pot fi titulari, dar sunt în anticamera echipei noastre. Pot oricând să apelez la ei și cred că pot face față”.

„Să se aștepte că echipa va avea un spirit ofensiv, va aborda pe atac, vom avea multe ocazii de gol, vom aduce mult mingea în fața porții adverse. Vom face pressing în jumătatea adversă, iar una peste alta, vor vedea un joc agreabil. Așa că vor venit cu plăcere la stadion”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares