23 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Gheorghe Mulțescu a prefațat întâlnirea de sâmbătă cu Pandurii. Mulțescu spune a fost preocupat mai degarabă de recuperarea jucătoriilor după meciul din Cupă decît de informașțiile dinspre Pandurii Tg-Jiu.

ivan

 Nu contează ce adversar avem în față, noi pregătim fiecare meci la victorie. Iar sâmbătă o vom obține. Nu aplec urechea la informațiile dinspre tabăra adversă, indiferent dacă vin cu prima sau a doua echipă, noi vom fi pregătiți să câștigăm. În această perioadă am fost preocupați să refacem jucătorii după efort, întrucât am avut un program condensat, jucând două meciuri în decurs de trei zile.

Totodată, să rezolvăm problemele medicale și am reușit să recuperăm în mare măsură jucătorii accidentați în Cupă. Categoric ne va aștepta un meci greu, întrucât Pandurii au jucători valoroși. În plus sunt mari orgolii în acest derby al Olteniei.

Să știți că Rambe a dat un randament bun în meciul de Cupă. Am văzut o pasă fină, cu exteriorul, care l-a lăsat pe Nuno singur cu portarul. A pivotat, s-a bătut cu apărarea adversă, a creat culoare. În meciul acesta nu a pierdut mingi și a avut ocazii.

Pe Andrei îl las să facă tumbe. Mi-aș dori să facă trei tumbe meci de meci, asta ar însemna că dă trei goluri, nu?

Ce i-am făcut lui Băluță? Simplu, i-am schimbat poziția în teren, i-am deschis jocul, i-am pus în valoare ultimul pas, cu caracter tactic. El a muncit și a demonstrat că e folosit într-o zonă în care dă randament. Este un jucător care atacă foarte bine spațiile, vine foarte bine pe culoar.

Este posibil ca Vătăjelu să fie convocat în ultima clipă pentru meciul cu Polonia. Important pentru el este să facă și mâine și la Târgu Mureș meciuri foarte bune“.

 „Sunt într-o formă bună, dar nu mă gândesc neapărat să marchez, ci îmi doresc victoria. Și eu, și colegii mei vom da totul la meciul de mâine. Să vedem un stadion plin cu suporteri fericiți. Indiferent ce jucători vor folosi Pandurii, noi suntem pregătiți de victorie. În opinia mea, ne merităm locul din clasament. Puteam fi și mai sus, dacă ne gândim că am pierdut puncte mari cu Timișoara sau Chiajna. Îmi doresc să câștigăm cât mai multe meciuri, iar Steaua să se încurce peste tot. Eu joc pe orice poziție, și în poartă dacă domnul Mulțescu are nevoie de mine, dar cel mai bine mă simt pe banda dreaptă, acolo m-am obișnuit“.

Andrei Ivan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares