14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Natașa Raab, iubita actriță de la Naționalul craiovean, ne invită la un eveniment dedicat celor mici și celor mari deopotrivă. Joi, 9 iunie, ora 17.00, Natașa Raab ne vorbește despre cărți și nevoia de a citi, la relansarea magazinului Diverta din cadrul Mercur Center Craiova.

Natasa Raab

Marea deschidere a noului centru comercial din Craiova ne prilejuiește întâlnirea cu marea actriță a Naționalului craiovean, Natașa Raab. Începând cu ora 17.00, ea ne va spune de ce “La Diverta e musai să citim”, o întâlnire care are drept scop promovarea cărților, acele foi de hârtie ce te poartă spre tărâmuri nemaiîntâlnite și îți fac cunoștință cu personaje dintre cele mai diverse și minunate. În magazinul Diverta din cadrul Mercur Center Craiova, amplasat la etajul al doilea, surprizele din ziua deschiderii nu se opresc aici.

Minnie Mouse

În intervalul 18:00 – 20:00, alături de copii și adulți va veni și iubitul personaj Minnie Mouse, spre încântarea celor mici. Aceștia se pot bucura de spectacole de animație și modelaj de baloane, face painting și multe alte surprize pregătite de magazinul Diverta. Într-o poveste bine scrisă, găsești mereu ceva nou! Sub sloganul „Mereu ceva nou”, magazinele Diverta sunt structurate pe 3 zone de interes, create pe baza preocupărilor publicului Diverta: „Îmi place”, „Mă joc și învăț” și „Am succes”. Vă așteptăm astăzi, 9 iunie, la relansarea Diverta Mercur Center într-un nou spațiu, situat la etajul al doilea. În plus, toți cei care aleg să calce pragul magazinului Diverta Mercur Center beneficiază de 10% reducere la toate produsele timp de o lună.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares